Victoria ja David Beckham kummutavad kuulujutud lahutusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seni teadmata põhjustel hakkas internetikasutajate vahel levima kuulujutt, et Victoria ja David Beckham on läinud lahku ning lahutavad peagi abielu. Staarpaar on kuulduste teemal lõpuks kommentaare andnud. 

David ja Victoria Beckhami ametlikud esindajad on staaride kommentaarid lõpuks avalikkusele edastanud ning muretsemiseks pole põhjust - paari suhtega on kõik kõige paremas korras ning armastust jätkub ka 19 aastat pärast abiellumist. 

Esindajate sõnul on selliste alusetute kuulujuttude tekkimine täielik veider. Paar edastas läbi esindajate teate, et ka nende meelest on sellised kõlakad täielik jaburus ja «potitäis s***a». Seega võib üpris kindlalt järeldada, et vähemalt lähinädalate jooksul lahkuminekust ei teatata. «Meil pole teha mingit teadet, ei mingit lahutust, vaid palju Hiina sosistusi ja võltse sotsiaalmeediauudiseid. See on kõik väga veider ja piinlikust tekitav ajaraiskamine,» edastas Victoria ja Davidi nimel teate nende esindaja. 

Davidi ja Victoria armulugu on kui väljavõte moodsast muinasjutust. 90datel oli Victoria juba saavutanud tuntuse ansambliga Spice Girls, Davidil oli veel mõni aasta minna, enne kui temast sai üks jalgpallimaailma tippusid. Seega oli mees Victoria olemasolust teadlik veel enne kui nad omavahel kohtunud olid.

Mõlema poole puhul oli tegemist armastusega esimesest silmapilgust. David teadis esimesest hetkest alates, et Victoria on naine kellega ta kunagi abiellub. Esmakohtumise organiseeris 1997. aastal Spice Girlsi mänedžer David Fuller, sest ka temale tundus, et noored võiksid hästi läbi saada. Kohtuti jalgpalliklubi Manchester Unitedi puhketoas pärast heategevuslikku jalgpallimatši. Victoria märkas, et ajal kui teised jalgpallurid veetsid aega oma sõpradega istus David koos oma perekonnaga. Kuna ka naine ise oli oma perekonnaga väga lähedane tundus selline suhtumine tema jaoks väga atraktiivne. 

Victoria meelest oli Davidi häbelikkus väga armas. Pärast umbes 25 minutit vestlemist otsustas naine talle oma numbri anda - lennukipiletil. Olulise tähtsusega pilet on mehel alles siiani. Ja nõnda saigi alguse abielu, mis sõlmiti 1999. aastal ning millest on sündinud neli last: kolm poega ja üks tütar.

Vaata galeriist kauni paari teekonda läbi aja!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles