MISS JA MISTER TOOMPEA SUPERFINAAL: Mister Martin pühkis eest minema, Oudekki on Viktoriat kinni püüdmas (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoria Ladõnskaja
Viktoria Ladõnskaja Foto: postimees.ru

Toompea iludusvõistluse kõrghetk on käes. Õhk on juukselaki vängest aroomist paks ja stilistid jooksevad ringi kui pöörased, sest kätte on jõudnud superfinaal! Sõelale on jäänud ainult kõige kaunimad ja nägusamad riigitegelased: kolm siresäärset missi ning kolm võluva silmavaatega misterit.  

Elu24 missioon kroonida kõige ilusamad riigitegelased, et meie seadused oleksid hoolitsetud kätes, on jõudmas oma haripunkti. Kas kasutusele võetakse ebaausad võtted, räägitakse must valgeks või antakse hoopis «eestlase ausõna» jääda võistlustules igati viisakaks? See kõik selgub peagi Toompea missivõistlus 2018 superfinaalis. 

Miss Toompea 2018 tiitli pärast heitlevad: Heidy Purga (finaalis 728 häält), Viktoria Ladõnskaja-Kubits (562) ja Oudekki Loone (510). Eelvoorus saadud hääled ei tähenda aga midagi, sest superfinaalis nullitakse kõikide misside senised skoorid ning hääletamine hakkab jälle nullist pihta! 

Mister Toompea 2018 tiitli pärast peavad võitlust: Martin Helme (finaalis 859 häält), Kalle Palling (566) ja Jevgeni Ossinovski (540). Kuigi mister Kalle ja mister Jevgeni heitlus on olnud närvesöövalt tasavägine, on siingi kõik lahtine! Superfinaalis nullitakse ka misterite senised punktid ja hääletamine hakkab jälle nullist pihta!

Superfinaali võrratu kuuik on teie ees. Aita välja selgitada Mister ja Miss Toompea 2018! Saad anda ühe hääle lemmikule. Kõigi hääletanute vahel loosime välja kaks hinnalist auhinda. Võitja kuulutame välja jaanipäevaks, et oleks mille pärast lõkke ääres varaste hommikutundideni vaielda.

PS! Projekti eesmärk on muu hulgas seista poliitikute terve elustiili eest ja luua valimistel osalevatele inimestele võimalusi end parimast küljest näidata. Elu24 lubab iluduskuninganna tiitlit kasutada nii kohalikel kui ka riigikogu valimistel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles