Tigran Gevorkjan koostööst Genkaga: ütlesin sõpradele, et tahad näha, kunagi teen selle vennaga loo (1)

Kadi-Maarja Võsu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tigran Gevorkjan
Tigran Gevorkjan Foto: Rauno Liivand

Koomik ja räppar Tigran Gevorkjan ühendas uue loo ja muusikavideo tegemiseks jõud Eesti hip-hopi kuldvara Henry «Genka» Kõrvitsaga. Koostöö tegemist nägi Tigran juba 13-aastasena ette ja 14 aastat hiljem läkski «täiesti lappesse»!

Värske lugu kannab pealkirja «Lappes» ja on tõsine hip-hop ja huumor üheaegselt. Tigran on end osava sõnameistri ja räpparina tõestanud ning staažikale «Genkale» sugugi alla ei jäänud. Koostöö tekkeks pani Tigran kujundlikult «seemne mulda» juba lapsena: «Ma olin 13-aastat vana kui kuulasin Genkat ja teist Eesti hip-hoppi kui kunagi poolitsitades ütlesin sõpradele, et tahad näha ma teen kunagi selle vennaga loo. Nüüd, 14 aastat hiljem see juhtus. Olen väga rahul ikka ju!»

Madalal resolutsioonil ja Insta-filtritega elavdatud muusikavideo on Tigrani sõnul taotluslikult segane: «Mõtlesime, et kui lappes, siis las olla see ka lappes.»

Seda miks nii juhtub, et vahel «lappesse» läheb ei tea Tigrani sõnul keegi «See on see vana hea võlu selle asja juures!» 

Värske video ja looga on mees ise väga rahul avaldades austust nii Henryle, loo instrumentaali autorile Paul Ojale ja mixmasterile Margo Rindemaale. «Suur kummardus ja respekt neile,» lisab ta.

Mees avaldab lootust, et ka tulevikus sünnivad koostööst mitmed vägevad projektid. Suures elevuses ei tasu aga liigselt asjade käigust ette rutata, vaid esmalt vaadata kuidas praegune värske üllitis mõjub:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles