Räppar Eminemi tütar rääkis esmakordselt avalikult oma suhtest kuulsa isaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eminem
Eminem Foto: Christopher Polk / AFP

Populaarse Ameerika räppari tütar Hailie ei ole juba ammu enam pisike tirts. Kuigi Eminem on ma lugudes mitmel korral temast rääkinud ei ole noor naine kuni tänaseni enda ja isa vahelistest suhetest avalikult rääkinud. 

Eminemi ja eksabikaasa Kim Mathersi suhe oli legendaarselt halb. Mitmeid kordi kokku-lahku käinud paari omavahelistest suhetest sai räppar inspiratsiooni ka mitme loo kirjutamiseks. Kooselust sündis aga tütar Halie, kes tänaseks on sirgunud 22-aastaseks kauniks neiuks. 

 

happy early birthday to me

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Hoolimata vanemate omavahelistest segastest ja keerulistest suhetest on Hailie enda sõnul isaga lähedastes suhetes ning üksteise tegemisi toetatakse: «Loomulikult, me oleme väga lähedased.»

Hailie, kelle isa on üks kuulsamaid räppareid, kes muutnud nii hip-hop maailma kui muusikatööstust üleüldisemalt, elab kõigest sellest hoolimata tagasihoidlikku elu ning isa mantlipärijaks saada ei plaani. 

Neiu omandas äsja kõrghariduse psühholoogia erialal ning on huvitatud ilu- ja meigimaailmast, kuhu elu teda viib on hetkel tema jaoks veel lahtine.

Kuula ja meenuta Eminemi tütrest kirjutatud lugu «Hailie's song»:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles