Brigitte Susanne Hunt taas uues rollis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brigitte Susanne Hunt.
Brigitte Susanne Hunt. Foto: MADIS SINIVEE / EESTI MEEDIA/SCANPIX

Särav ja tegus raadiohääl Brigitte Susanne Hunt teatas oma Instagrami kontol, et on vahepeal tegelenud ühe salajase projektiga ja vastu võtnud uue väljakutse.

Brigitte Susanne Hunt kogus tuntust kui televaatajad märkasid Grete Kleini ja Brigitte Susanne sarnasust. Mis väljendus peamiselt selles, et mõlemad neiud erakordselt kaunid on. Nüüd ühendab silmapaistvaid naisi, lisaks ilule, ka populaarse filmi «Klassikokkutulek» erinevates osades näitlemine. 

Äärmiselt menukaks osutunud filmides kirjutatakse igas osas roll ka hetkel populaarsele naisstaarile. Nõnda kehastas Grete Klein filmi esimeses osas meelast «sireeni», kes filmi meespeaosalistel päid sassi ajas, teises osas anti meeldejääv roll stripparina staarblogija Mallukale. «Klassikokkutuleku» kolmandas osas on Brigitte kord täita arvestatav kõrvalroll. Milline see on, saame teada alles 2019. aasta jaanuaris kui film vaatajateni jõuab.

Brigitte Susanne Hunt
Brigitte Susanne Hunt Foto: Instagram/ Brigitte Susanne Hunt
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles