Erakorralise lõikuse tõttu kontserdid ära jätnud Rybak: olen väsinud tundmast end pidevalt väsinud ja haigena

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexander Rybak
Alexander Rybak Foto: Alexander Rybak / Facebook

Eurovisiooni südametemurdja Alexander Rybak, kes 2009. aastal Norrale lauluvõistlusel võidukoha tõi, teatas sotsiaalmeedia vahendusel, et erakorralise operatsiooni tõttu peab ta ära jätma mõned eesolevad kontserdid. 

Rybak teatas oma fännidele mõned päevad tagasi, et taastub erakorralisest mandlioperatsioonist. «Operatsioon oli edukas. Järgmised päevad on kui põrgu, aga loodetavasti olen seeläbi tulevikus vähem haige. Ma olen väsinud tundmast end kogu aeg väsinud ja haigena,» tunnistab muusik.

Paraku sellega halvad uudised ei lõppenud: «Halvad uudised. Ma ei saa esineda Budapesti ja Varssavi kontsertidel. Esmalt palun andestust ma kõigilt, kes on piletid ostnud. Olen kindel, et sõu tuleb vägev ka ilma minuta, ent mul on kahju, et pärast rohkeid proove on see kõik ikka asjata. Ma olen jätkuvalt suurtes valudes, aga olen kindel, et tänu teie toetusele ja heale energiale suudan ma peagi laulda ja musitseerida. Loodetavasti varem kui hiljem...»

Alexander Rybak sündis Valgevene NSV pealinnas Minskis viiuldaja Igor Rõbaki ja pianisti Natalia Rõbaki perekonnas. Kui Alexander oli 4-aastane, emigreerus perekond Norrasse. Nad asusid elama Oslo lähedale Nesoddenisse.

Muusikaga hakkas Alexander tegelema juba viieaastasena, õppides vanemate eeskujul mängima klaverit ja viiulit. Aastal 2012 lõpetas Oslo muusika kõrgkooli Barratt Due ja sai bakalaureusekraadi viiuli meister-esineja erialal.

16. mail 2009 võitis ta Norra esindajana Eurovisiooni lauluvõistluse Moskvas. Laulu «Fairytale» eest, sai ta 387 punkti, ületades senise Eurovisiooni rekordi 292 punkti, mille oli püstitanud 2006. aastal Soome ansambel Lordi.

Tänavu osales Alexander Rybak taas Eurovisioonil, esindades Norrat looga «That's How You Write A Song». Laulu eest sai ta finaalis 144 punkti ning jäi 15. kohale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles