Murettekitav! Ameerika poliitik toetab pedofiiliat: peaasi, et ollakse abielus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illstreeriv.
Pilt on illstreeriv. Foto: Leah Jorgensen / Scanpix

USA poliitik Nathan Larson tahab pedofiilia legaliseerida, öeldes, et ka 10-aastasega vahekorda astumine on lubatud kui partnerite vahel on sõlmitud abieluliit, vahendab The Sun

Nathan Larson on avameelne pedofiilia toetaja, püüdes legaliseerida meeste ja alaealiste vahelist seksuaalsuhet. Uskumatus intervjuus kohalike uudistega avaldas ta, et pedofiilia on tema meelest normaalne kui sõlmitud on abieluliit.

WJLA kanalile antud intervjuus sõnas ta: «Kui see on abielu kontekstis, siis ma usun, et see pole probleem.» Intervjueerija Tim Barber küsis, kas mehe meelest on juttu vähemalt mingist vanuselisest piirangust: «Isegi siis, kui tegemist on 10-aastasega?»

«Jah, ma arvan, et see on lubatud. Arvatavasti.» 

Huffington Post on avaldanud, et mehe kongressi kandideerimise kampaania koduleht jagab IP aadressi jututubadega milles arutleti pedofiilia ja vägistamiste teemadel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles