Päästevestid selga: Kanal 2 ja Marko Matvere kutsuvad merele!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 21.30 alustab uus suvine saatesari «Merevaade Matverega», milles maailmameredel seilanud Marko Matvere seikleb kohtades, kuhu pole varem sattunud ka temasugune meresõber.

«Merevaade Matverega» toob terve suve jooksul kõige värskemad mereteemad Kanal 2 ekraanile. Saatejuht Marko Matvere eestvedamisel tehakse tutvust kõikvõimalike merelugudegaja seigeldakse kõige üllatavamates kohtades, mille kohta paljudel varem isegi aimu pole olnud.

Seiklusotsingud ei piirdu vaid merega. Uuritakse sedagi, mis toimub meie sadamates, randades või hoopis siseveekogudel. Rännatakse ringi nii erinevates kaunites paikades Eestis kui ka uudistatakse teisele poole lahte.

Läbi suve kohtutakse paljude tuntud inimestega, kellel kõigil on merega oma side.

«Merevaade Matverega» annab mitmekülgse ülevaate Eestist kui mereriigist, uurides teemasid purjetamisest kalapüügini, ajaloost merekultuurini ja laevaehitusest teaduseni.

Igasse saatesse jagub humoorikaid hetki, mõnusaid vestlusi ja ilusaid merevaateid.

Paljude teiste toredate teemade seas läheb Marko Matvere esimeses saates ka koos endise profijalgpalluri Raio Piirojaga merele tinti püüdma. «Meri annab väga maitsvat kala välja, aga meri võib olla ka kuri, vastik ja karvane, närune lausa,» kirjeldab Matvere mere vastuolulist natuuri.

«Merevaade Matverega» alustab Kanal 2s täna kell 21.30, kohe pärast «Suvereporterit».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles