Stone Souri trummar Roy Mayorga: igas maailma linnas on ilusaid naisi

Kadi-Maarja Võsu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pirita kloostri varemetes kontserdi andev Stone Sour on nii Eestist kui suure ajalooga esinemispaigast vaimustuses. Üllatavalt veetis bänd oma vaba päeva koos ühe Eesti tuntud muusikuga.

Ameerika menubänd Stone Sour andis  5. juuni õhtul võimsa kontserdi. Lavale astutakse bändi kitarristi Christian Martucci sünnipäeval ning kuigi bändi trummar üritas Elu24-le antud intervjuus vastusest kõrvale vingerdada, on selge, et õhtuks plaanitakse midagi tavaliselt erilisemat.

Mõned päevad tagasi teatas bändi liige Josh Rand, et plaanib igasse esinemispaika jätta ühe väärtusliku sisuga ümrbiku. (Loe täpsemalt SIIT) «Ma ei saa öelda, kus need on, see oleks petmine! Aga ma usun, et ta on need ümbrikud juba kuskile poetanud,» ütleb Stone Souri trummar Roy Mayorga. 

 Pirita kloostri varemetes esinemine on kõigile meestele väga meeltmööda, ka akustika on hea: «Vaata seda kohta! Imeline!» väljendab ta enda vaimustust, paludes ka kaameramehel kaader varemete poole suunata.

Stone Souri bändi trummar Roy Mayorga
Stone Souri bändi trummar Roy Mayorga Foto: Madis Sinivee

Õnneks oli bändil võimalus eilne vaba päev Tallinnas veeta. Üllatuslikult nauditi head sööki-jooki tuntud Eesti muusiku Ott Evestuse seltskonnas. Kohtuti ühisel tuuril ning üksteisega hoitakse ikka häid suhteid ning samadesse paikadesse sattudes leitakse aeg kokku saamiseks. Tallinn jättis bändile hea mulje, siinsed naised on küll veetlevad, kuid rokkarit paelus oma sõnul rohkem arhitektuur ja söök.

Stone Souri bändi trummar Roy Mayorga
Stone Souri bändi trummar Roy Mayorga Foto: Madis Sinivee

«Kohtusin Roy Mayorgaga kui ta Ministrys mängis,» ütleb Evestus, kes tuuritas Ministryga 2016. aastal Venemaal. «Pärast seda hoiame ühendust ja kohtume jälle, kui satume samas riigis olema. Bändi liikmed nautisid täiega Tallinna, siinset kultuuri ja madalaid hindu. Kuna muusika on nende töö, siis hoolitsetakse eelkõige selle eest, et ennast mitte liigselt kurnata – süüakse-juuakse tervislikult ja mõõdukalt. Kutid on väga vaimustatud tänasest kontserdipaigast ning selle ajaloost ja see kindlasti annab neile täna õhtul power’it juurde.

Kui uurin, kas ta ehk on mõlgutatud ka koostöömõtteid, vastab Ott Evestus Elu24-le nõnda: «Roy on küll vana punkar, aga hinges ka industriaalimees, ja kui Stone Souri tuur läbi, keskendub oma poolelektroonilisele sooloprojektile, kuhu soovib kaasata mitut külalisartisti, aga me ei ole täpsemalt sellest praegu rääkinud.» Nojah, aga loota ju siiski võib!

Vaata täispikka intervjuud rokkstaariga videost!

Stone Sour Pirita kloostris
Stone Sour Pirita kloostris Foto: Madis Sinivee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles