Roald Johannson hakkab saadet juhtima otse Tallinna turistibussist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roald Johannson.
Roald Johannson. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Tänase «Suvereporteri» rolli astub äsja Eesti Meelelahutusauhindade galal Aasta Parimaks Meessaatejuhiks pärjatud Roald Johannson. Saade läheb otse-eetrisse kahekordsest hop on-hop off bussist, seega tõotab tulla ootamatusi täis saade!

«Suvereporter» kaasab käesoleva suve saadetesse mitmeid värvikaid telenägusid ning paneb neid uutesse ja ootamatutesse olukordadesse, et saatejuhtimine ikka liiga lihtsaks muutu ja loomulikult ikka selleks, et vaatajatel huvitavam oleks! Tänase “Suvereporteri” satejuht on Roald Johannson ja saade läheb otse-eetrisse sellest punasest kahekordsest hop on-hop off bussist. 

Start tehakse hotell Radissoni eest ning pärast seda kulgeb teekond mööda linna, kesk mitmetest teetöödest häiritud liiklust. Saab olema lõbus! Vaata kindlasti täna kell 18.30 algavat «Suvereporterit»: mitut signaalitajat märkad Sina? Kas Roaldil ikka õnnestub tasakaalu hoida, või raputavad Tallinna auklikud teed ta istmelt maha?

Suvereporter.
Suvereporter. Foto: Sander Ilvest
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles