VIDEO! Seksispetsialist Epp Kärsin: naine, kes ei ole end rahuldanud, ei tea ka meest õpetada

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Epp Kärsin räägib Elu24le, kuidas seks aja jooksul aina paremaks läheb. Millised on olulisemad nipid ning milline on hea seksi saladus. 

Seksile lisandub Kärsini sõnul seksija vananedes aina rohkem värve. «Mida rohkem teed, seda rohkem hakkad nautima, seks muutub värvilisemaks ja mitmekülgsemaks,» seletab Kärsin. «Kähkukas ja kirglik tormiline seks võib olla väga kift, aga nautida peab ka oskama,» õpetab koolitaja. Mitmed vanahärrad on väga vaimustuses olnud Kärsini kursusel õpitud nippidest ja Kärsin omakorda õpib midagi nendelt.

«Kas keegi on su kursused pooleli ka jätnud ja öelnud, et see on täielik jama?» uuris Elu24. Epp väidab ei ole. Kuid on olnud juhtumeid, mil naised kingivad meestele kinkekaardi, aga ei avalda enne, millega tegu. «On olnud mehi, kes on seepeale kohe lahkunud,» lisab koolitaja nukralt. Kärsinil on siiralt kahju nende naistest.

Küsisime veel «Mida soovitada neile, kes rääkida ei julge?» «Esiteks, mina ei ole mingi jumal, kuulake ikka oma partnerit ja jälgige tema keha,» ütleb Kärsin. Inimene peaks võtma koolitusest, seda mis teda huvitab ja kõike ei peagi järgi tegema. «Alguses võib-olla peab koos konspektiga voodisse ronima,» lisab Kärsin. Aga peasi on ikka julgus katsetada, usub ta. «Naised, kes ei ole iseennast rahuldanud, ei tea ka meestele öelda, mis neile meeldib,» lausub Kärsin.

Kärsin mõistab, et inimesed tihti ei taha oma voodiprobleemidest rääkida. «Kedagi survestada ei saa,» tõdeb ekspert. Inimestel on loomulikult hirmud, millest aga peaks Kärsini sõnul just nimelt rääkima.

Küsimusele, milline on hea seksi saladus, vastab Kärsin: «Unustage ära muu maailm. Ei ole tähtis su kortsus pesu ja homne lasteaia koosolek. Nautige puhast kirge ja seksi!». «Soov pakkuda partnerile tingimusteta armastuse kogemust, on peamine,» lisab seksiekspert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles