Youtuberitest staarpaar Liza Koshy ja David Dobrik teatasid lahkuminekust väga emotsionaalse videoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liza Koshy ja David Dobrik.
Liza Koshy ja David Dobrik. Foto: David Dobrik / Pilt videost

Ameerika youtuberitest paar Liza ja David olid paar üle kahe aasta. Rõõmsameelne duo paistis silma tugeva omavahelise keemia ning omapärase huumoriga. Enne suhet oldi pikalt sõbrad, kuid kas lahkuminek on lõpetanud ka sõpruse.

Vaatajatele ootamatult postitas yotuber David Dobrik enda kontole video, kus koos Liza Koshyga lahkuminekust teatatakse. Suhte lõppemise teatamine ei olnud aga sugugi traditsioonilises toonis. Terve video vältel tehti nalju ning nuteti vaheldumisi. On selge, et noored on teineteisele endiselt sümpaatsed, kuid otsustanud suhtesse teadmata ajaks pausi teha. Küll aga peetakse teineteist endiselt oluliseks ning üksteise parimateks sõpradeks. 

«Kumbki meist ei ole teinud midagi, mis lahkumineku oleks põhjustanud. Mul on praegu lihtsalt väga raske aeg, kus pean õppima ennast armastama, enne kui saan kedagi teist armastada,» sõnas Liza pisarsilmi. Lisades, et peab Davidit endiselt enda parimaks sõbraks ning hoolib temast väga.

Vaata emotsioonidest tulvil videot, mis on kohati tõesti kui mäest üles-alla sõit:

Liza Koshy on 22-aastane Ameerika Youtuber, kelle edulugu algas tegelikult Vine-i äppi läbi. Kuue sekundiliste humoorikate klippide läbi, õnnestus tal saada korralik jälgijaskkond, kes teda pärast Youtube'i kanali avamist üha kasvava kogukonnana toetama hakkasid. Eduka online karjääri kõrvalt on sujuvalt õnnestunud astuda ka peameediavoolu. Neiu on esinenud mitmetes filmides ning astunud üles nii saatejuhi, reporteri kui koomikuna. Hetkel on tal Youtube's üle 14,5 miljoni jälgija.

21-aastane David Dobrik sai oma populaarsusele tuule alla samuti kasutades rakendust Vine, seejärel alustas ta edukat Youtube'i karjääri, mis on toonud talle suure vaatajaskonna ning mitmeid koostöid kuulsustega nagu näiteks Jennifer Lopez või Snoop Dogg. Tema postitatud videod on kõik 4 minutit, 20 sekundit pikad ning koosnevad suurel osal improviseeritud sketchidest. Ajapikku on videotes figureerivate sõprade juurde tekkinud karakter, mida etendatakse ning tihti ka üle võlli keeratakse. Näiteks, Scotty Sire, kes Davidi videotes ennastvihkavat ja kõrvalejäetud tegelaskuju mängib. Ajapikku on David oma videosid ka palju rohkem ette planeerima hakanud, korraldades sõpradele erinevaid üllatusi tuues ühisesse majja erinevaid loomi või kinkides neile midagi uskumatut. Hetkel on Davidi peakanalil veidi alla 7 miljoni jälgija.

 

Look at all those chickens

A post shared by DAVID DOBRIK (@daviddobrik) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles