Daniel Levi Viinalassi jahmatav ülestunnistus: minu ja Eleri suhtest ei olnud vahepeal midagi järel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Levi Viinalass
Daniel Levi Viinalass Foto: Instagram

Muusik Daniel Levi Viinalass tunnistab värskes Pere ja Kodu numbris, kuidas tema ja abikaasa Eleri suhtes on esinenud sääraseid madalseise, et suhtest ei olnud vahepeal midagi järel. 

Daniel Levi Viinalass ja tema psühholoogist elukaaslane Eleri abiellusid seitse aastat tagasi suvel. Daniel on meenutanud hetke, mil ta tutvustas oma tulevast abikaasat vanematele: 

«Olime sõbrad juba teisest klassist, seega esimest hetke ei mäleta, kuna sellest on kakskümmend aastat möödas. Küll mäletame mõlemad, et meie vanemad kohtusid teise või kolmanda klassi klassiõhtul, kus pidime oma vanematele singivõileibu tegema. Nad istusid ühes lauas ja ajasid juttu. Meie suhtele said vanemad jälile enne, kui ise saime. Olime aasta parimad sõbrad, nagu sukk ja saabas, suhe oli aja küsimus. Kui me neile oma suhtest lõpuks rääkisime, tuli vanematelt vastuseks, et me juba teadsime,» on Daniel rääkinud ajakirjale Kroonika antud intervjuus.

Intervjuus ajakirjale Pere ja Kodu tunnistab Daniel Levi Viinalass aga, et nende pikaaegne suhe ei ole olnud alati tingimata roosiline. Eriti keeruliseks läks see siis, kui noored läksid erinevatesse kõrgkoolidesse: «Reetsin Eleri usaldust rängalt ja mis seal salata, meie suhtest ei olnud vahepeal midagi järel,» tunnistab Daniel nüüd valusat õppetundi.

Õnneks on raskused seljatatud ja paarike on õnnelik ning nende perre sündis selle aasta 4. aprillil vahva pisitütar, kes sai nimeks Elviine.

Loe täispikka artiklit ajakirjast Pere ja Kodu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles