Rein Rannap: mulle meeldis Sissi rohkem ja Uudost võiks saada hoopis meelelahutaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari Tallinna eelvoor. Rein Rannap
Eesti otsib superstaari Tallinna eelvoor. Rein Rannap Foto: Erlend Štaub

«Eesti otsib superstaari finaalshows pidasid tasavägist laululahingut Uudo Sepp ja Sissi Nylia Benita. Superstaari tiitli noppis seekord Uudo Sepp. «Seitsmesed» uuris staarisaate endiselt kohtunikult Rein Rannapilt, kuidas ta tänavuse tulemusega rahule jäi.

Rein Rannap kiitis Sissit, sest temas on suurmaailma sära ja pretensioonikust minna lõpuni välja. Rannap näeb oma vaimusilmas juna Sissi Nylia Benitat Eurovisioonil Eestit esindamas.

Sissi Nylia kinnitab ise, et ka tema on juba võitnud ja kavatseb muusikaga aktiivselt edasi tegeleda. Staarisaates teiseks jäänud Sissi ütles «Seitsmestele», et te peate mind füüsiliselt lavalt ära tirima, kui tahate, et ma muusika tegemise lõpetaksin. Elu24le pihtis laulja, et vaatab juba ammu vaikselt Eestit väljapoole.

Uudo Sepp aga meenutas Rannapile oma avala hoiakuga hoopis Kristjan Jõekaldat. «Puhta muusikuna ma Uudot kahjuks ei näe,» ütles Rannap. Aga ta usub, et hea meelelahutaja võib Uudost saada küll.

Vaata videot SIIT:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles