Tõsielustaar ja tätoveerija Kat von D korraldab ekstravagantse pulmapeo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kat Von D.
Kat Von D. Foto: Loud & Clear / Scanpix

Veebruaris privaatse abieluliidu sõlminud tätoveerija ja kunstnik Kat von D korraldab täna koos abikaasaga ühes lähedastega uhke pulmapea. Teadaolevalt on nii pulmakostüümid kui peopaiga sisustus gootihõnguline ja üllatuslikult, punane!

Paar ootab hetkel ka oma esimest last, kes peaks ilmavalgust nägema juba novembris. Kat'i abikaasal Rafael Reyesil on eelmisest kooselust tütar, kuigi abielu on tema jaoks esimene, naise jaoks teine. 

Kat von D pulmakleit näeb eeldatavasti selline välja. Disaineriks Adolfo Sanchez:

 

8 more days until our wedding. ❤️ @prayers

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) on

Leafar Reyes'i kostüümi sketch:

 

8 more days until our wedding. ? @thekatvond

A post shared by Leafar Seyer (@prayers) on

Külalised saavad kingituseks haruldase ja spetsiaalselt pulmade puhuks toodetud huulepulga:

Veebruari lõpus teatas 36-aastane naine oma abielust muusik Rafael Reyesiga (42), kes on elektroonilist rokki viljeleva bändi «Prayers» ninamees. Fännidele tuli see uudis üllatusena, sest alles mõned kuud enne suhte avalikustamist nähti naist ühe teise salapärase noormehe embuses. Kat von D jagab oma fännidega tihti pilte oma sfinksi tõugu karvututest kassidest, omanimelise vegan-kosmeetikafirma uutest toodetest ja huvitavast hobist, milleks on «gooti aia» pidamine. Seal kasvavad vaid mustade õite- või lehtedega taimed. Varem «möllutšikina» tuntud «rock'n'roll» elustsiili elanud naine tähistas möödunud aastal oma kümnendat kainuseaastat ja õhutab kõiki tervislikele eluviisidele. Ta on ka tuntud ja häälekas loomaõiguste eest seisja ning veganaktivist, propageerides vegan elustiili selle igast aspektist. Alustades toitumisest, loomadevastase julmuse takistamisest, julmusevastase kosmeetikabrändi loomisest kuni nüüd ka vegan jalanõude tootmiseni. Jaanuaris avaldas Kat oma sotsiaalmeedias esimese tiiseri koostööst vegan firmaga «Mink Shoes» ning erinevatest intervjuudest on selgunud, et Kat von D nimeline jalanõudekollektsioon, mis on 100% vegan nahast, näeb ilmavalgust 2018. aasta sügisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles