Hõissaa! Helen Kõpp ja Kalvi-Kalle Kruusamäe said vanemateks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalvi-Kalle Kruusamäe
Kalvi-Kalle Kruusamäe Foto: TV3

Tõsielustaaride Heleni ja Kalvi-Kalle suhe sai lõpu enne kui naine oma lapseootusest teada sai. Olgu suhtega kuidas on kuid värske ilmakodanik on sündinud ning näib, et värsked lapsevanemad on vähemalt hetkeks oma erimeelsused kõrvale heitnud.

Helen ja Kalvi-Kalle tutvusid tõsielusaates «Prooviabielu», kus noorte vaheline keemia kohe algusest tugevalt välja paistis. Nõnda ei tulnud kellelegi erilise üllatusena, et saate lõppedes just Kalvi-Kalle Heleni väljavalituks osutus. Paarielu prooviti mõnda aega, nii tõsisemalt kui vähema tõsisemalt. Mitmete dramaatiliste avalikkuse ees «musta pesu pesemise» kulminatsioon oli paari lahkuminek eelmise aasta septembris. Lõpu otsustas teha Helen, kes ei näinud Kalvi-Kalles sobilikku kaaslast ning ei lubanud enesel enam väidetavat väärkohtlemist taluda.

Ehk on värskelt tütre vanemateks saanud noortel vähemalt nii palju jõudu, et lapse kasvatamise ja tema eest hoolitsemise ajaks oma vimmad ja negatiivsed tunded kõrvale jätta. Õnnitlused värsketele lapsevanematele!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles