Romantikasaade «Peremees otsib perenaist» alustab juba täna Kanal 2s

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peremees otsib perenaist
Peremees otsib perenaist Foto: Kanal 2

Täna kell 20.30 läheb eetrisse esimene saade Kanal 2 uhiuuest tõsielusarjast «Peremees otsib perenaist». Sarjas osalevad 10 vallalist Eesti meest, kes kõik soovivad enda kõrvale leida armastava kaasa.

Saatejuhina astub üles lauljatar Kairit Tuhkanen alias Niki. «See ei ole kindlasti mingi naljasaade, vaid siiras soov toredad inimesed omavahel kokku viia,» sõnab lauljatar «Ma ei teagi toredamat viisi, kuidas lähenevat suve veeta,» lisab ta.

Avasaates sõidame meestele külla, et osalejatega lähemalt tuttavaks saada. Tänase saate järel ootavad mehed pikisilmi kirju naistelt, kes soovivad nendega kohtuda ja tutvuda. Sümpaatse mehega ühenduse võtmine on lihtsamast lihtne, sest tänases saates avalikustame nende kõigi kontaktandmed. Elukaaslast ja hingesugulast otsiv naine - ära kõhkle, saada meeldinud mehele kiri ja sellest võib saada just teie armastuse suvi!

Lisainformatsiooni ja meeste kontaktandmed leiab internetileheküljelt www.kanal2.ee/peremees.

«Peremees otsib perenaist» avasaade on eetris täna kell 20:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles