Vaata pilti! Uudo pürgis superstaariks ka juba mitu aastat varem

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uudo Sepp, 2018.
Uudo Sepp, 2018. Foto: MADIS SINIVEE / EESTI MEEDIA/SCANPIX

Mitmed hiljem edukat muusikukarjääri alustanud noored on saatesse «Eesti otsib superstaari» pürginud mitmel korral. Ka tänavune finalist Uudo Sepp proovis õnne 2015 aastal. Vaata, kuidas silmad särasid!

2015. aasta hooajal oli konkurents taas erakordselt tihe. Finaalides tutvusime mitme praeguseni tegutseva muusikuga: Kristjan Kannukene, Mikk Mäe, Karl Gustav Adamsoo, Jana Liisa Johannson, Karl Mihkel Salong, Annabel Guitar, Risto Paiste, Anelle Tamm. Superfinalistideks osutusid Gertu Pabbo ja Jüri Pootsmann. Võitjaks osutus sel aastal Jüri. 

Uudol õnnestus pääseda teatrivooru ning esineda kokku kahes saates. Kolm aastat hiljem saabus noormees, et olla parem kui varem. Enesekindlam, tugevam, säravam.

Juba HOMME astub Uudo lavale koos teise finalisti Sissiga, kellega antakse Saku Suurhallis võimas kontsert. Kes teab, kui 2015. aasta polnud Uudo edukaim hooaeg, siis võib-olla on seda käesolev?

«Eesti otsib superstaari 2015» Uudo Sepp.
«Eesti otsib superstaari 2015» Uudo Sepp. Foto: TV3
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles