Laulja Hannah Ild jagas pisitütrest esimest pilti

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannah Ild ja tema pisitütar
Hannah Ild ja tema pisitütar Foto: Facebook

Laulja Hannah Ild sünnitas 24. aprillil tütre, kes sai nimeks Elisabeth Emmy. Nüüd on Hannah Facebookis jaganud lapsest esimest pilti.

Elisabeth Emmy on Hannahile esimeseks lapseks. Hannahi elukaaslasel Anderil on eelmisest kooselust 23-aastane tütar. Paar on olnud abielus peaaegu 15 aastat.

Hannah paistis märtsikuus silma vaktsineerimisvastaste väljaütlemistega, mis sotsiaalmeedias palju lärmi tekitas.

Hannah postitas 29. märtsil sotsiaalmeediasse ahastava vaktsiinivastase üleskutse, mis tekitas suure pahemeeletormi staari Facebooki seinal. Laulja kolleegid olid kurvad ja solvunud ning mitmed tuttavad olid väga skeptilised. 

Hannah leidis, et vaktsineerimine on vabatahtlik ja inimesi ei tohi selleks sundida. Naise skandaalne üleskutse viskas õhku küsimuse, kas tänapäeval on tõesti kõik äraostetavad. Loomulikult on Hannahil mõttekaaslasi, kuid mitmed püüavad naisele sotsiaalmeedias mõistust pähe panna.

Hannah üritas pahemeeletormi leevendada ja palus mitte solvuda. «Kuulge sôbrad, ei ole môtet solvuda vôi isiklikult vôtta vôi end puudutatuna tunda. Môni inimene vaktsineerib ja teine ei valtsineeri ning need valikud on puhtalt isiklikud ja okeid,» kirjutas laulja.

Hannah ei süüdista kogu ERRi, on aga selles ikka pettunud: «Armsad, olen poole oma elust telemajas kasvanud, koos teie paljudega ning minu mõte ei ole kordagi olnud kellelegi haiget tegemine vôi solvamine.»

Kuid lauljatar ei anna lõplikult alla: «Mõjutusvahendid selle postituse eemaldamiseks on juba käima lükatud. Teil on ju ometi samamoodi kriitikameel olemas, et asjaga on mindud selgelt liiale. Ei?»

Hannah sooviks, et vaktsiinivastased saaks meedias võrdset sõnaõigust, Elu24le Hannah oma vastust veel andud ei ole. 

Siit tekib ka küsimus: kas Hannah Ild enda last kavatseb vaktsineerida?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles