Superkangelasest päris kangelaseks: Benedict Cumberbatch päästis röövi ohvriks langenud ratturi (1)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch Foto: Anthony Devlin/AP/Scanpix

Benedict Cumberbatchi kiideti tema vapruse eest, kui ta tõttas appi rünnaku ohvriks langenud jalgratturile. 

41-aastane Briti näitleja oli koos oma abikaasa Sophie Hunteriga Uberis, kui ühel hetkel märgati, et neli meest peksavad restorani kullerit. Benedict, kes liitus eelmisel aastal ka Marveli filmimaailmaga, mängides Doctor Strange'i nimelist superkangelast, käskis autol kinni pidada, tormas kakluse juurede, mis leidis aset eelmise aasta lõpus, ning käskis meestel kuller rahule jätta. Benedict kaitses ennast, kui mehed püüdsid teda lüüa, ning suutis lõpuks ründajad eemale peletada, vahendas Metro.

Näitlejat ja tema abikaasat tol õhtul sõidatanud Uberi juht sõnas: «Ma hakkasin pöörama Marylebone tänavale, kui me nägime, et neli meest peksavad restorani kullerit tema kiivriga. Minu sõitja hüppas autost välja, jooksis nende juurde ja tõmbas mehed ohvrist eemale. Nad pöördusid tema poole ja paistis, et asjad lähevad hullemaks, seega ma läksin oma kliendile appi. Ta seisis keset tänavat ja käskis neil kuller rahule jätta.»

Juht Manuel Dias sõnas, et oli väga sürreaalne näha sarjast «Sherlock» tuntud näitlejat sekkumas kaklusesse, mis toimus Baker Streetil. 221B Baker Street on teatavasti aadress, kus Sir Arthur Conan Doyle'i loodus tegelaskuju Sherlock Holmes elas ja töötas. Juht lisas, et näitleja, kes oli julge, vapper ja isetu, kakluses viga ei saanud.

Benedict Cumberbatch Sherlock Holmesi ja Martin Freeman as Dr. John Watsonina
Benedict Cumberbatch Sherlock Holmesi ja Martin Freeman as Dr. John Watsonina Foto: Hartswood Films for MASTERPIECE / AP/Scanpix

Pärast intsidenti oli Benedict aidanud kulleri püsti, kes ütles, et temaga on kõik korras. Ta ei vajanud arstide abi. 

Kui ajaleht The Sun küsis Benedictilt arvamust tema julguse kohta, vastas näitleja: «Ma tegin seda, sest ... noh, ma lihtsalt pidin seda tegema.»

Väljaanne Metro.co.uk küsis kommentaari ka Londoni politseilt, kes vastas: «Politsei kutsuti sündmuskohale 21:30 laupäeval, 25. novembril 2017, kui anti teada rünnakust Marylebone tänaval. Politsei saadeti sündmuskohale, kus tehti kindlaks, et ohvriks on toidukuller, keda oli rünnatud.»

Politsei lisas: «Ohvriks oli 20-eluaastates mees, kes oli parasjagu täitmas tööülesandeid, sõites mööda Marylebone tänavat, kui talle lähenes grupp mehi. Üks meestest üritas haarata kulleri ratast. Kuller tuli ratta pealt maha ja võttis endal kiivri peast. Teda löödi rusikaga näkku, äsati vastu pead ning löödi kiivriga. Pärast rünnakut põgenesid mehed Marylebone tänavast Bakeri tänavale. Mitte midagi ära ei varastatud. Ohver arstiabi ei vajanud. Kedagi arreteeritud pole.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles