Selgus põhjus, miks Angelina Jolie kuninglikust pulmast osa ei võtnud

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Angelina Jolie.
Näitleja Angelina Jolie. Foto: Hannah McKay/REUTERS

Kuninglikust pulmast osa võtnud maailmakuulsate staaride hulgast oli puudu Angelina Jolie. Kui alguses arvati, et tema puudumise põhjuseks on lapsed, siis nüüd arvatakse teadvat, miks näitleja päriselt kohale ei tulnud.

19. mail toimunud selle kümnendi üks suursündmuseid oli täis mitmesuguseid staare. Teiste seas olid kohal George Clooney abikaasaga, David Beckham abikaasaga, Idris Elba, James Corden, Oprah ja teised. Aga peokülaliste hulgas ei olnud Angelina Jolie'd, kes mitmete allikate sõnul oli pulma kutsutud, kuid kes otsustas mitte tulla.

Amal Clooney ja George Clooney.
Amal Clooney ja George Clooney. Foto: Gareth Fuller / PA Wire/PA Images

Alguses arvati, et tuntud näitleja ja filmitegija mitte saabumise põhjuseks on asjaolu, et tema lapsed ei olnud kutsutud. Jolie sai Kensingtoni paleelt küll pulmakutse, kus oli öeldud, et ta võib kaaslase kaasa võtta, mis on rohkem kui paljud teised said, aga kuna ta on praegu vallaline ning kõiki lapsi kaasa võtta ei saanud, siis otsustas ta tulemata jätta, kirjutas Metro.

David Beckham ja Victoria Beckham kuninglikus pulmas
David Beckham ja Victoria Beckham kuninglikus pulmas Foto: IAN WEST / AFP

Nüüd aga tuleb välja, et Angelina Jolie pulmast puudumine ei olnud seotud mitte laste, vaid tööga. Jolie saabus mõned päevad enne pulmi koos lastega Londonisse, et alustada seal «Maleficent 2» võtetega.

Pahatar (Maleficent)
Pahatar (Maleficent) Foto: Kultuurikava.ee

Kuna tema töögraafik on juba algusest peale tihe, siis otsustas naine lõbu asemel valida töö ja sellele keskenduda. Kuninglikust pulmast osavõtmine ei ole sündmus, kus viskad kleidi selga ja lähed. Ettevalmistused võtavad aega ning kergem oli suursündmusest loobuda ja tööd teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles