Katrin Lust kohtus Laura Kõrgemäega: teda ei ole süüdi mõistetud, kuid meedias on jäänud mulje nagu ta peaks istuma juba vangitrellide taga (2)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Lusti vastus boikoteerivatele poliitikutele: kui poliitikud jagavad kondoome, kas see on tõsine poliitika?
Katrin Lusti vastus boikoteerivatele poliitikutele: kui poliitikud jagavad kondoome, kas see on tõsine poliitika? Foto: Madis Sinivee

Saadet «Kuuuurija» juhtiv Katrin Lust postitas hetk tagasi oma Facebooki pildi koos kupeldamisskandaali sattunud Laura Kõrgemäega. Katrin andis Laurele võimaluse rääkida enda versioon sellest, milles teda süüdistatakse.

«Sain just Laura Kõrgemäega kokku ja võin öelda, et ta on üks ägedamaid naisi keda ma üldse tean!» kirjutas Katrin Lust pildi juurde.

Pildil on näha päikesest põlenud ninaga Katrin Lusti, kellele Laura Kõrgemäe põsemusi teeb.

Katrin Lust ja Laura Kõrgemäe
Katrin Lust ja Laura Kõrgemäe Foto: facebook

«Ma kohtusin eile Lauraga esimest korda elus ...vaatan, et mind juba süüdistatakse sõbrannatamises. See ei vasta absoluutselt tõele,» sõnas Lust.

«Laura ei ole siiamaani temaga juhtunut avalikkuses kommenteerinud ja kui ma kuulsin tema versiooni asjadest, siis mõistsin, et igal inimesel on siiski õigus rääkida ikkagi oma lugu ja tema lugu ja versioon väärib kindlasti avalikuks tulemist. Kedagi ei saa risti lüüa ilma, et me annaksime talle võimaluse rääkida ja lihtsalt hinnata inimest,» rääkis Lust.

Katrin Lust lisas: «Mina ei tunne Laurat ja rõhutan, et kohtusin esimest korda eile. Ometi kohtun ma iga inimesega neutraalsel pinnal ja ei anna oma hinnanguid ainult meedias ilmunu põhjal. Tuletan ka meelde, et Laurat ei ole kohus ega politsei tänase päeva seisuga süüdi mõistnud, kuid meedias on jäänud mulje nagu ta peaks istuma juba vangitrellide taga.»

«Ma leian, et Laural on kindlasti õigus rääkida oma lugu ja et inimesed võiksid enne kui hinnanguid annavad samuti mõelda avatult, sest kunagi ei tea, kes meist võib sinna avalikku risti löömisesse sattuda. Seetõttu olen ma ajakirjanik, aga ma olen ka inimene. Mul on hea meel, et Laura usaldas mind eile, nõustus kohtuma ja rääkima. Kui kuulsin tema versiooni asjadest siis jahmusin ja mõtlesin, et kindlasti peaksid seda versiooni kuulma ka kõik teised,» ütles Katrin Lust lõpetuseks.

Katrin Lust ütles, et saadet Laura Kõrgemäest saab näha sügisel.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles