Järjekorras 20. Sufilaager toob endaga valiku parimatest paladest ja üllatavad esinejad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surfilaager 2015.
Surfilaager 2015. Foto: Karl Kask

Eesti tuntuim elustiilifestival Surfilaager tähistab juulis sportlikult ja pidulikult juba 20. sünnipäeva. Tänavu lubatakse ülastajatele noppeid möödunud aastate parimatest ja õnnestunumatest programmihetkedest kui muusikapaladest.

Kõige pikema ajalooga surfiüritus toob südasuvel Valgeranna Puhkekeskusesse taas kokku uued ja vanad surfisõbrad, et neli päeva heas seltskonnas puhata ning vääriliselt ettevõtmise juubelit tähistada. Selleaastane programm sisaldab tavapäraselt surfikoolitusi lohe, purjelaua ja aerusurfis, sportlikke tegevusi vabas õhus kogu perele ning palju head muusikat.

Selleaastane programm on korraldajate sõnul läbilõige 20 aasta parimatest paladest nii programmi kui muusika osas. «Esimene päev on meil selline kunsti ja isetegemise fookusega, kus mängivad suvised reggaerütmid,» räägib peakorraldaja Helen Unt. «Festivali esinejate valikul on lähtutud meie külastajate eelistustest ja kontserdid toimuvad kõik rannalaval. Päeval on rannas DJ-d eesotsas surfarist DJ Karinsmaticuga, õhtul astuvad üles sellised nimed nagu Sibyl Vane, Púr Múdd, Metsakutsu ja Gram of Fun. Eriti ootame ise Röövel Ööbiku etteastet, keda tihti lavalaudadel ei näe.» Õhtused peod tõmbab käima Bashment FM, GüüTTeÖÖ ja Raul Saaremets.

Tavapäraselt saab festivalil õppida purjelauaga, lohe ja aerulauaga sõitmist, võtta osa nii surfi- kui muude spordialade võistlustest ning osaleda joogatundides. Üritusel on lasteala ning kaasa võib võtta ka hästi käituva neljajalgse sõbra.

Festivalipassid hinnaga 59 EUR on müügil Surfilaagri kodulehel. Broneerida saab ka majutust.

Surfilaager on 1998. aastal alguse saanud Eesti Purjelaualiidu algatatud elustiilifestival, mille eesmärk on populariseerida surfisporti ja toetada Eesti andekaid võistlussurfareid. Üritusel saab õppida purjelaua-, lohe- ning aerulauasõitu, võtta osa võistlustest ning nautida looduskeskset elustiili heas seltskonnas ulatusliku meelelahutusprogrammiga.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles