Tohoh! Võtab vanduma? Vaata Stone Sour'i Eesti fännidele saadetud parajalt krehvtist videotervitust

Kadi-Maarja Võsu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hetkel metalmuusikamaailma tipus rokkiv Stone Sour annab teisipäeval, 5. juunil, Pirita Kloostri varemetes kontserdi. Oma fännidega on bändil eriline suhe ja varuks mitu üllatust. Täna saadab solist Corey Taylor teele oma tervitused.. ja nii mõndagi muud!

Ülimenukas Ameerika rokk ja metalbänd Stone Sour tõotab Tallinnas anda ülivõimsa kontserdi. Üles astutakse kirtarrist Christian Martucci sünnipäeval. Soojendusesindajaks on võetud üllatuslikult bänd Nothing More.

Bändi kitarrist Josh Rand teatas mõned päevad tagasi oma sotsiaalmeedias, et fännidele on varuks üllatus: igasse linna, kus kontsert antakse, peidetakse väärtusliku sisuga ümbrikke. Ühte neist on võimalik leida ka Tallinnas.

Loe Stone Sour'i ja soojendusesindaja kohta lähemalt SIIT!

Tundub, et kontserdile on jäänud veel mõned loetud piletid. Ära kõhke ja soeta need endale niipea kui võimalik (SIIT). Uksed avatakse kell 18.00, 19.00 astub lavale Nothing More ja kell 20.30 peaesineja ise!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles