Raivo E. Tamm: polegi mõtet unistada, vaid lihtsalt lõpuni vastu pidada!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu parimaks seriaalinäitleja tiitliga pärjatud Raivo E. Tamm on nii enda ellu kui karjääri saanud uue hingamise ja kõik näib liikuvalt üha suuremate kõrguste suunas. Kuhu edasi? Millist saavutust peab ta kõige olulisemaks? Mida arvab pere?

3-4 aastat tagasi ütles Raivo E. Tamm, et tema hiilgeaeg on möödas, samas on näitlejat just hiljuti saatnud suur edu. «Ma võisin öelda igasugust jama, aga tegelikult olen ma seda ka kunagi öelnud, et minu unistus on saada kihvtiks vanameks.» Selleni läheb tal enda sõnul veel aega. Vaja on veel veidi aastaid ja kogemusi. 

Ka sellel aastal paneb mees enda füüsise proovile ja on andnud lubaduse täispika Iron Mani võistlusel esineda ning seda üritust hästi esindada. «Unistus on see asi ikkagi lõpuni ära teha ja jõuda finišisse, enne kui see suletakse.» Kontrollajaks 17 tundi, mille jooksul mees lõppu soovib jõuda. Kuigi treener arvab, et Raivol on jõudu see ka oluliselt kiiremini läbida, tunnevad lähedased muret ning manitsevad ettevaatlikusele. 

«Olen näinud läbi aegade, et elu pakub koguaeg niivõrd huvitavaid väljakutseid, et polegi mõtet unistada, vaid lihtsalt lõpuni vastu pidada.» ütleb ta, et on avatud kõigele, mis elul veel anda on. Tänavust triatloni ettevõtmist toetab kogu Raivo pere, nii abikaasa kui lapsed on end vabatahtlikena kirja pannud ning toetavad igati. Samas on Raivo naine Helena öelnud, et kui märkab meest näost kaamena liigselt pingutamas, läheb ja lükkab ta ise ümber. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles