Tom Jones: mulle meeldib juua

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Jones
Tom Jones Foto: AP / Scanpix

Veteranmuusik Tom Jones usub, et tema poolt endale määratud elupõletamise-alased piirangud aitasid tal nooruspõlve metsikutest aastatest eluga pääseda.


Jones, kes oli 42-aastaselt narkosõltuvusest tingitud terviseprobleemide tõttu surnud Elvis Presley lähedane sõber, usub, et tema pääsemise põhjuseks oli fakt, et ta lubas endale vaid üht tervist kahjustavat ainet – alkoholi, vahendab WENN.

«See on väga lihtne, mulle meeldib juua. Ma ei ole mingi kuradima alkohoolik, aga mulle meeldib hea vein ja õlu ja Briti pubid. Aga ma ei joo kunagi nii palju, et see mu põhitööriistale – häälele – viga teeks,» ütles Jones ajakirjale Uncut antud intervjuus.

«Ma ei hakanud kunagi narkootikumidega mässama, sest ma nägin, mis mu ümber toimus. Kokaiin ja kõik see pask, mida meelelahutajad peldikutes tervitasid – see ei tundunud minu jaoks ahvatlev. Ja kanepi suitsetamisest tekkis rõve hais.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles