Matt LeBlanc lahkub «Top Gearist»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matt LeBlanc
Matt LeBlanc Foto: Dominic Lipinski / AP/Scanpix

Kunagise menusarja «Friends» (Sõbrad) staar, ameeriklane Matt LeBlanc asus BBC Two autosaate «Top Gear» saatejuhi kohale 2016. aastal koos briti tuntud telenäo ja raadiohääle Chris Evansiga.

Pärast Evansi lahkumist jäi LeBlanc saadet juhtima koos Rory Reidiga, kuid nüüd teatas LeBlanc oma lahkumisest, kirjutab bbc.co.uk.

Matt LeBlanc
Matt LeBlanc Foto: Isabel Infantes / PA Wire/PA Images/Scanpix

«Mul on olnud väga lõbus, kuid nüüd on aeg lahkuda, kuna saate tegemise tõttu on mul pere jaoks liiga vähe aega jäänud ja tunnen end selle tõttu süüdi,» selgitas näitleja-saatejuht ajakirjanikele.

Matt LeBlanc
Matt LeBlanc Foto: Darron Cummings / AP/Scanpix

Ta lisas, et tal on aeg pere esikohale seada ja ta soovib, et «Top Gearil» läheb ka edaspidi hästi.

«Tänan suurepärase sõidu eest,» tänas LeBlanc.

Matt LeBlanc
Matt LeBlanc Foto: Dominic Lipinski / AP/Scanpix

BBC Two meelelahutussaadete esindaja Patrick Holland sõnas, et Matt LeBlanc oli suurepärane «Top Geari» saatejuht.

«Matt asus tööle suure kirega, näidates oma laiu teadmisi autode kohta ja olles valmis äärmuslikes tingimustes töötamiseks. Ta on üks edukamaid näitlejaid ja soovime talle kõike head,» teatas Holland.

««Top Geari» tegemine jätkub ja loodame leida pärast Matt LeBlanci lahkumist uue saatejuhi. Ta peaks liituma saatega 2019. aastal,» jätkas BBC Two esindaja.

LeBlanc on menuka autosaate saatejuht neli hooaega.

Endise saatejuhi Chris Evansi sõnul sobis näitleja LeBlanc oma seiklusliku suhtumisega väga hästi autosaatesse.

«Top Geari» saatejuhtideks olid pikka aega Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May. Clarkson vallandati 2015. aastal pärast produtsendi ründamist, May ja Hammond jäid Clarksoniga solidaarseks ning lahkusid saatest vabatahtlikult.

«Top Geari» endised saatejuhid Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond
«Top Geari» endised saatejuhid Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond Foto: Allan James Lipp / Sports Inc/Press Association Images/Scanpix

«Top Geari» näeb rohkem kui 150 riigi telekanalitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles