Parim telesarja näitlejanna Merle Palmiste: see on ühele näitlejale kõige parem tunne üldse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veel enne kui Merle Palmiste enda auhinnavõidust teada sai, valdasid teda ülevad emotsioonid ning suur tänulikkus, et inimesed vaatavad ja armastavad!

Meelelahutusauhindadel Aasta Parima Teleseriaali Näitlejannana tiitli saanud Merle Palmiste kiidab tänavust teemavalikut: «Burlesk on väga põnev teema, minu meelest on see väga põnev valik.» Lisades, et hoolimata teema seksikale ja veidi hämarale alatoonile on inimesed valinud endale väga maitsekad kostüümid. Aga ega aega teiste inimeste kostüümidesse süveneda eriti polegi, naine veetis enamuse õhtust tuttavatega juttu ajades ja mõnusalt aega veetes. 

Veel enne kui sai avalikuks, et Merle on osutunud nomineeritud kategooriaks võitjaks kirjeldas naine oma positiivseid emotsioone: «See on väga hea tunne! See näitab, et inimesed vaatavad seriaali ja elavad sellele kaasa. See on ühele näitlejale kõige parem tunne üldse, ma olen nii õnnelik!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles