Ropprikas vallaline Dubai kroonprints Eestis: pigem räägin hobustest, kui naistest (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestisse ratsavõistlustele saabunud vallaline Dubai kroonprints Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum tekitas siinsetes naistes palju elevust. Elu24 uuris, kuidas prints ikka veel vallaline on. 

Eile kihas sotsiaalmeedia kaadritest, kus Dubai kroonprints sõidab jalgrattaga Pirital. Elu24 intervjuust selgus, et uutes kohtades meeldibki printsile tihti minna rattaga sõitma ja ära kaduda. Vaid fotoka ja telefoni võtab ta oma sõnul kaasa. Eestis metsavahel sõites ehmatasid prints Hamdani sääsed, aga see oli ka tema jaoks lõbus kogemus.

Elu24 uuris, kuidas prints ikka veel vallaline on. Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum seletas, et sellist asja ei saa ette planeerida, selleks on vaja õnne, et leida see õige. Prints ei reetnud, milline naine teda väärt oleks ja ütles, et räägib parem hobustest.

Hobuseid on tal seekord kaasas 20. Need toodi spetsiaalselt nädal aega varem lennukitega Eestisse. Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum on Eestis kahjuks viimast päeva. 

Vaata ülalt printsi intervjuud Elu24le! 

Dubai prints Padise Endurance Festival
Dubai prints Padise Endurance Festival Foto: Sander Ilvest
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles