John Legend: Roseanne Barr on rassistlik idioot

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Legend
John Legend Foto: JLRED / Jaxon / MEGA

Paparatsod püüdsid meeleheitlikult saada laulja John Legendi kommentaari nii mõnelegi aktuaalsele teemale, aga Legend ei vastanud nendest mitte ühelegi. Mees aga avas suu alles siis, kui tema käest küsiti, mida ta Rosanne Barrist arvab. Sellele vastas laulja, et Roseanne on «rassistlik idioot».

Näitleja Roseanne Barr sattus suurde Twitteri skandaali, kui ütles, et endine Barack Obama nõunik Valerie Jarrett on «moslemi vennaskonna ja ahvide planeedi» järeltulija, kirjutas TMZ

Roseanne Barri säuts, mis on nüüdseks Twitterist kustutatud.
Roseanne Barri säuts, mis on nüüdseks Twitterist kustutatud. Foto: Kuvatõmmis/TMZ

Selline kommentaar ei läinud avalikkusele peale ning naise taas elluäratanud saade telekanalil ABC «Roseanne» tühistati koheselt. Seda vaatamata sellele, et tegu oli telekanali kõige populaarsema ja kõrgeid reitinguid omava saatega.

Roseanne püüdis küll hiljem vabandada ja öelda, et see oli nali, aga tegu oli juba tehtud, ning sama päeva, 29. mai õhtul oli Roseanne'i saade ja kõik sellega seonduv telekanali kavast kadunud.

Roseanne Barr
Roseanne Barr Foto: VALERIE MACON / AFP/Scanpix

Nüüd võttis sellel teemal sõna ka tumedanahaline laulja John Legend, kes kutsus Roseanne'i rassistlikuks idioodiks.

Kõike arvesse võttes ei saa John Legendit tema otsekohesuses süüdistada.

«Roseanne» oli ABC eetris aastatel 1988-1997 ning rääkis Ameerika töölisklassi perekonna igapäeva tegemisest. Sarjas tegi peale nimitegelase kaasa ka John Goodman, Laurie Metcalf ja Sarah Chalke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles