Kas räppar Aropi ja kauni Jaanika suhe on purunenud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Uku Arop.
Räppar Uku Arop. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Elu24 sai vihje, milles juhiti tähelepanu, et Uku Aropi pikaajaline kallim Jaanika Vink on oma Instagrami kontolt kõik ühised pildid eemaldanud. Uku kontol pole veel midagi muutunud. Miks otsustas kaunis neiu pildid eemaldada? Kas suhe on saanud lõpu?

Lähemal vaatlemisel on vihje saanud kinnitust: Jaanika kontol ei ole enam ühtegi jälge Ukust, kuigi suhtes oldi üle nelja aasta. Viimati postitatud paari päeva tagusel pildil poseerib naine päiksepaistel ja nähtavasti ilma grammigi meigita. Pildi allkirjas seisab inglise keelne tekst: «Kuhu sa lähed? Ma ütlesin: paremate asjade juurde.» (««Where you moving»? I said, onto better things.») Teksti lõpus ilutseb ka provotseeriv keskmise sõrme emotikon. Kas tõesti võib see tähendada, et Jaanika on otsustanud edasi liikuda?

Aropi Instagrami kontolt võib leida alles 22. aprillil koos tehtud naeratava pildi. Pildi kommentaariumis hõiskab neiu, et armastab teda. Täna on Uku uuendanud ka oma Insta-storyt, kus jagab lühikesi klippe mõnusast ajaveetmisest rannas. Videos näib näha ka Jaanikat, kes samast kohast pilte jagas. Segane lugu! Mis siis ometi juhtunud on? Elu24 võttis mõlema osapoolega ühendust. Peale uudise avaldamist täpsustas Jaanika, et tema ja Uku suhtega on kõik hästi ning piltide kustutamise põhjuseks oli lihtsalt soov uutele piltidele ruumi teha. Loe täpsemalt SIIT.

Järgneval päeval tehtud Instagramipostitustest selgub ka, et artiklis mainitud pildi allkirjaks olid hoopis laulusõnad. Uku Arop ei ole reporteri saadetud kirjale endiselt vastanud kuid andis oma Instagramikontol teada, et jagab Jaanikaga sama arvamust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles