Seksiekspert Epp Kärsin sai elumuutva ilmutuse: pikk, punane dildodega laud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksiekspert Epp Kärsin
Seksiekspert Epp Kärsin Foto: Konstantin Sednev

Juunikuu Anne & Stiili kaanestaar Epp Kärsin jagab avameelses intervjuus, kuidas nüüdseks ülimenukaks osutunud karjäär sai alguse ühest palavikulisest unenäost. 

Pärast ilmutuses nähtud pika punase dildodega laua nägemist, mõtles ta ilmutuse tähendusele ja tegi otsuse: «Pärast nägemust läksin sekspoodi, ostsin kümme dildot ja hakkasin sõbrannadega jagama seda, mida ma kodus teen.» Oma fenomenist ja karjääri kulgemisest ning paljust muust räägib naine juunikuu Anne & Stiili veergudel.

Elu24-le aprillis antud intervjuus sõnas lingamikoolitaja, et eestlastel pole voodilinade vahel probleem muu, kui vajadus kinnituse järele, et ollakse õigel teel. «Ei ole mõtet tühja rapsida!» ütles ta.

Mehe jaoks on oluline märksõna aeg. «Naine vajab hästi palju aega!» ütleb Kärsin. Ta selgitab, et naistel on kiire elutempo tõttu tihti keeruline väljuda argimõtetest ja ka kõrvaltoas magavad lapsed takistavad lõdvestuda. «Eesti mees võiks planeerida vähemalt ühe nädalavahetuse naisele. Aeg reedest pühapäevani, kus lapsi ei ole ja saavad lustida hommikust õhtuni!» ütleb Kärsin. Selliselt talitades on õnnelikud nii mees kui naine.

Naised võiksid tema sõnul olla kannatlikumad ja julgemad enda soovide väljendamises. «Mehed tahavad oma naisele pakkuda parimat. Aga kui naine ei julge rääkida, et tal on mingid hirmud ja häbitunded, ei oska mees ridade vahelt lugeda.» 

TV3 uudistesaates «Seitsmesed» rääkis naine ka koolinoorte seksuaaltervisest ja -haridusest, öeldes, et enese tundma õppimine ei ole häbiasi. «Enne kui kellegagi vahekorda astute, soovitan mina noortele, et palun käige käest kinni, silitage, paitage, puudutage. Meie käed on kõige-kõige võimsamad.» Kui puudutused saavad partnerilt positiivse tagasiside, on meeldiv tunne igakülgselt vastastikune. 

Mitmed väärarusaamad nii enda kui vastassoo seksuaalsusest on tihti seotud pornofilmides esitatavate ebarealistlike väljendusviisidega. Nõnda võib näiteks noormeeste lähenemine tütarlastele olla liigselt mehaaniline ja agressiivne, tekitades veel enne vahekorda ebamugavust. 

Koolides sekusaaltervise teemalistel loengutel ei kasuta Epp enda sõnul mulaaže ega dildosid, vaid räägib puudutuste, suudluste ja kallistuste olulisusest. «Näitan klassi ees ette, kuidas päriselt kallistada.» Ta lisab, et kui noorte küsimustele pärast esimest küsimiskorda ei vastata, siis teist korda küsima enam ei tulda, vaid otsitakse vastust mujalt. See võibki aga viia ebatõese info või väärarusaamadeni. 

Tähelepanu juhib ta ka kooliõpikutest puuduvale infole naise suguelundite kohta. Näiteks, ei ole tema sõnul senini üheski õpikus pilti naise kliitorist, mis ei täida muud ülesannet kui vaid seksuaalse naudingu tekitamine. Koos riigikogu liikme Siret Kotka-Repinskiga on arutatud ka seksuaalhariduse reformist, mis eeldatavasti leiab tugeva vastuseisu, sest ühiskonnas on endiselt väga palju nii-öelda «vanakooli» inimesi, kellel seksist endiselt teistsugune arusaam. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles