Kes võidab? Täna õhtul leiab aset «Naabrist parema» suur finaal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 20.00 alustab otseülekandena «Naabrist parema» 6. hooaja suur finaalsaade, kus selgub, milline paar saab endale ihaldusväärse auhinna – päris oma korteri! 

Suures heitluses osaleb neli vahvat paari: äärmiselt nunnu hipsteripaar Helen ja Karl-Sander, kes hädasti endale korterit vajavad; fitnesspaar Rasmus ja Elina, kes võimalikult varsti pisiperet planeerivad; nelja lapsega saarlased Siret ja Ardo, kes on valmis kõigeks, et oma lahutatud abielust hoolimata koos kodu luua ning imetore tinderipaar – küünetehnik Renate ning digiturundusjuht Karel koos aastase pisipõnni Brandoniga.

Enne finaalsaadet on kaks naabrite paari võidule püüdlemisel võrdses seisus. Üllatusi aga jagub ja seis võib väga kiirelt muutuda, sest ka finaalsaates on naabritel võimalik veel võidurosette teenida. Enim kuldseid rosette on hipsteritel ja saarlastel – mõlema paari ust kaunistavad hetkel 5 rosetti. Samas on aga hipsteritel ka 2 punast rosetti, kuid saarlastel pole ühtegi. Renatel ja Karelil on hetkel 3 kuldset ning 2 punast rosetti. Rasmusel ja Elinal on aga 2 kuldset ning 1 punane rosett. Pingutada tuleb finaalsaates aga rohkem kui eales varem, sest naabritele saab osaks uudis, mida keegi poleks osanud oodata.

Lõplikult otsustavad aga siiski televaatajad, kes sel hooajal naabrist paremaks kuulutatakse! Esimeses hääletusvoorus liidetakse televaatajate hääled võidurosettide põhjal kujunenud järjestuse punktidele ja selgub, millised kaks paari pääsevad superfinaali. Superfinaalis rosettide arv ning varasemalt antud hääled enam ei loe ja on vaid naabrite fännide teha, kes saab võimaluse oma unistuste koju naasta. 

Finaalsaate saatejuhtideks on juba tuttavad näod Alari Kivisaar ja Keili Sükijainen ning publikut lõbustab ka üllatusesineja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles