KUULA: Kaarel Kose uus rockbänd Rukkis avaldas debüütloo «Keegi ei pea teadma»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Kose
Kaarel Kose Foto: Erik Prozes / Postimees

Värske rockbänd Rukkis avaldas oma topelt debüütsingli «Keegi ei pea teadma» / «Homset pole».

Lugu «Keegi ei pea teadma» on üks pehmemaid palasid, mida Rukkis seni on kirjutanud. See teeb kummarduse rockmuusika juurtele ja peamisele inspiratsiooniallikale. Teisisõnu võib õrnalt aimata bluesist kantud kitarre ja inimsuhetest kantud sõnu. Loos «Keegi ei pea teadma» teeb kaasa ka Kaire Vilgats ning lood on salvestanud ja miksinud Magnus Andre ja Bert Prikenfeld.

Kaarel Kose ise kirjeldab uut rockbändi nõnda: «Bändiliikmete tuttavate jaoks ei ole saladus, et oleme koos mänginud juba mõned head aastad ja tegemist on pigem nimevahetusega. Uus nimi sündis seoses selginenud muusikalise suunaga ja sooviga vabaneda «projektibändi» staatusest.»

Rukkis on stuudios sisse mänginud suurema osa tulevasest albumist. Mängitakse hea meeleoluga rockmuusikat, mis laenab thrashi, stonerit ja punki ning segab seda klassikalise riffrocki ja kõigi teiste teadaolevate klišeedega. Bändi liikmed ise nimetavad seda «rock'n'roll steroididel».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles