Katariina Lost - Kanal 2 avaldas kõige naljakama Katrin Lusti paroodia

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katariina Tamm
Katariina Tamm Foto: ERR

Eile õhtul oli Kanal 2 eetris lustlik huumori erisaade, Katariina Tamme ja Märt Koiki «Su nädal kõlab tuttavalt». Saates parodeeriti üht skandaalseimat telesaatejuhti «Kuuuurijast» tuntud Katrin Lusti.

Kuidas teha skandaalset telesaadet? Õppematerjale jagab uuriv «Muuuurija» ajakirjanik Katariina Lost, kes peamiselt hingeldab ja jookseb.

«Mina kehastan uurivat ajakirjanikku, ma räägin kõndides, sest «Pealtnägija» saatejuhid teevad ka nii. Ja ma kõnnin raamatukogus, sest nii tundun ma intelligentsem,» alustab Lost.

«Kaadritaguse hääle põhieesmärk on saate aeg täis venitada, selleks räägin ma samadest asjadest, mida vaataja nakuinii ekraanil näeb, ainult et väga aeglaselt,» räägib kummaline meeshääl.

Seejärel loetakse ajatäiteks aeglaselt ette vaenlase ja «Muuuurija» vaheline sisutu Facebooki vestlus. Lõpuks esitab jooksmisest hingetu miss Lost emotsionaalselt kõik anonüümse allika faktid.

«Lahenduseni me ei jõudnudki, aga ega elu ei olegi «Kättemaksukontori» episood,» tõdeb Lost enesekindalt saate lõpus. 

Provokatiivse menusaate «Kuuuurja» üle on varemgi nalja heidetud, näiteks räppar Chalice jagas jõulude ajal sotsiaalmeedias naljakat fotot:

 

A post shared by Jarek Kasar (@jarekkasar) on

Vaata humoorikat «Muuuurija» videot järele SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles