Maapealne paradiis: prints Harry ja Meghan Markle otsustasid, kuhu nad mesinädalatele sõidavad

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry and Meghan Markle värskete kuninglike abikaasadena.
Prints Harry and Meghan Markle värskete kuninglike abikaasadena. Foto: POOL / REUTERS

Meghan Markle ja prints Harry on otsustanud, kus nad oma kuninglikud mesinädalad veedavad. Kaua saladuses olnud paik aga ei ole Meghani sünnikohast kaugel, vaid asub ameeriklaste põhjanaabrite juures.

TMZ on enda allikatest teada saanud, et Sussexi hertsog ja hertsoginna lähevad Kanadas Alberta osariigis asivasse Fairmonti Jasperi pargi metsamajja. Tegu on 1800 ruutmeetrise alaga, mida tuntakse ka Kuningliku pelgupaiga nime all.

Allikate sõnul on Meghani ja Harry jaoks spetsiaalselt tellitud igasugust varustust ja nänni, mida metsamajas tavaliselt saada pole. Praegu pole teada, millal kuninglik paar saabub, aga kui nad seda teevad, siis on neid turvamas nii Briti kui Kanada turvameeskond.

Aga miks see koht? Seda loetakse Kanada paradiisiks, kus on varasemalt käinud mitmeid tähtsaid inimesi nii Inglismaalt kui Hollywoodist.

Kuningas George VI ja praeguse kuninganna ema Elizabeth puhkasid seal aastal 1939, ning praegune kuninganna ja prints Philip olid seal juunis 2005. Kuulsused nagu Anthony Hopkins, John Travolta ja Bill Gates olid seal mõnda aega külalised. Tegu on ka kohaga, kus filmiti 1954. aasta Marilyn Monroe ja Robert Mitchumi film «River of No Return».

Vaata videost, kui jumaliku paigaga tegu on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles