Tallinna kontserdi ära jätnud megastaar Leontjev süüdistab korraldajaid saamatuses (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeri Leontjev
Valeri Leontjev Foto: Andrei Aleksandrov/RIA Novosti/Scanpix

Venemaa megastaari Valeri Leontjevi kauaoodatud kontsert Tallinnas jääb korraldajate sõnul tehnilistel põhjustel ära. Sotsiaalmeedias sõna võtnud Leontjev süüdistab aga korraldajaid saamatuses. 

Valeri Leontjevi kontsert pidi toimuma täna, 28. mail Tondiraba jäähallis. Piletilevi kodulehel avaldati hiljuti info, et esinemine jääb ära. 

Piletilevi teatas, et piletid saab ümber vahetada teiste TCC ürituste vastu või kui see pakkumine ei sobi, saab pileteid tagastada alates 28. juunist. Samuti vabandab korraldaja tekkinud ebamugavuste pärast. 

Popstaar Leontjev võttis omakorda sõna sotsiaalmeedias, kus süüdistas korraldajaid. «Kurvastada pole vaja, näeme teiega veel teistel kontsertidel Balti riikides. Selle põhjus on kahjuks üsna banaalne - korraldajad on ebaprofessionaalsed. Asja korraldav isik ei suutnud täita oma kohustusi ega suutnud ette valmistada vajalikku varustust ei heli ega muu tarbeks. Meie aga ei saa teha kontserti nii, et nõuetekohane kvaliteet pole tagatud. Siirad vabandused selle eest,» kirjutab ta. 

Leontjev lisab, et kahjuks pole neil endil õigus kontserte Euroopa Liidus organiseerida, mistõttu tuli neil pöörduda kohalike korraldajate poole. Muusik märgib veel, et sellist asja pole neil varem Euroopas ette tulnud ning loodab, et inimesed saavad piletiraha tagasi.

Postimehe venekeelne meelelahtusportaal Limon küsis kommentaare ka korraldajatelt, kuid pole siiani vastust saanud. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles