Sotsmeedia vahutab vihast: New Jersey politseinik surub naise rannas maha ja hakkab teda peksma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost
Kuvatõmmis videost Foto: NJ.com / Youtube

Sotsiaalmeediasse postitati häiriv video, milles on näha, kuidas politseinik ründab naist ning peksab teda jõuga vastu pead. Intsident leidis aset New Jersey's, vahendab Buzzfeed

Videos on näha, kuidas politseinik püüab naisterahvast maha suruda ning seejärel lööb teda kaks korda vastu pead, misjärel haarab tal kinni kõrist. Peagi saabub ka teine politseinik, kes aitab samuti naist kinni hoida. 

Video postitas sotsiaalmeediasse Emily Weinman, kes väidab, et tema ongi naisterahvas videost.

Ta kirjutas Facebooki postituses, et ta oli koos oma sõprade ja nende lapsega koos rannas, kui kaks politseiniku neile lähenesid ning küsisid nende vanust. Naise sõnul küsis ta peale alkomeetrisse puhumist, kas politseinikel pole midagi paremat teha, kui tabada alaealisi rannas joomas. Üks politseinikest tahtis seepeale naiselt ütlust võtta ning küsis tema nime, mida naisterahvas polnud nõus andma. 

Seepeale teatas politseinik, et arreteerib ta. Taganedes politseiniku eest naisterahvas libastus. «Politseinik surus mu maha ning surus mu näo jõuliselt liiva. Sel hetkel läks mul silme eest mustaks ja ma võitlesin kogu hingest, et püsti saada ning ta endast eemale saada,» kirjutas kannatanu.

«Siis võttis ta käega mu kõrist kinni ja lõi mind vastu pead, seejärel haaras ta mind taas kõrist ning kägistas mind. Ma ahmisin õhku. Jah, ma oleks pidanud talle oma nime ütlema.. ma olen osaliselt juhtunus süüdi, aga ma olin hirmul,» sõnas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles