Endine poksija pettis naist vaid kaks nädalat pärast teise lapse sündi

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amir Khan.
Amir Khan. Foto: SCANPIX

Endine poksi maailmameister, 31-aastane Amir Khan magas 17 päeva pärast oma teise lapse sündi 22-aastase ilutehnikuga.

Amir Khan, kes oli oma kaalukategooria maailmameister aastatel 2009-2012, kohtas 22-aastast Sophia Hammanit ühes Londoni ööklubis ning nad veetsid öö koos. Pärast seda maksis mees naisele 20 naela taksoraha, et naine saaks koju minna.

Sophia Hammani avastas koju jõudes, et Amir Khan on ikka veel abielus ja seda endise modelli, 26-aastase Faryal Makhdoom, kes oli vaid 17 päeva sünnitanud poksijale teise lapse.

Faryal, kes abiellus Amiriga 2013. aastal, sünnitas teise tütre 24. aprillil. Poksija ja Sophia magasid koos 11. mail.

Sophia sai tõe teada alles siis, kui ta vaatas Amiri Instagrami, kuhu mees oli postitanud pildi oma perekonnast, natuke enne seda kui nad lendasid Pakistani ramadani tähistama.

Sophia sõnas: «Ta on rõve. Ta magas minuga ja tema naine oli just lapse sünnitanud. Ma peaaegu oksendasin, kui ma nägin, et nad on veel koos. Ma tundsin end ärakasutatuna.» 

«See on vist iga abikaasa õudusunenägu. See vaene naine. Ta peab selles osas midagi tõsiselt ettevõtma. See peaks küll andestamatu olema?» vahendas The Sun.

Faryal oli see, kes Sophiaga ühendust võttis ning naised rääkisid omavahel asjad selgeks. Kuna see ei olnud esimene kord, mil 23 miljonit naela väärt mees oma partnerit petab, siis ei süüdistanud Faryal selles intsidendis Sophiat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles