Võimas tagasitulek: Griffin parandas isiklikku rekordit (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Griffin, neiupõlvenimega Šadeiko, parandas kolm aastat vana rekordit
Grete Griffin, neiupõlvenimega Šadeiko, parandas kolm aastat vana rekordit Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kümme kuud tagasi emaks saanud ning märtsis Ameerika jalgpallurist elukaaslase Robert Griffin III-ga abiellunud Grete Griffin, neiupõlvenimega Šadeiko, on usinalt treeninud, et kergejõustikurajal taas tegusid teha. Griffin püstitas hiljuti 200 meetri jooksus isikliku rekordi. 

Griffin teatas Instagramis, et tegi endale varakult sünnipäevakingi ning läbis 200 meetrit ajaga 24,10. Tema senine tippmark oli 24,52, mille püstitas 2015. aastal U23 EMil Tallinnas.

Ühtlasi lisas 29. mail 25-aastaseks saav sportlane, et valmistub paari nädala pärast toimuvaks seitsmevõistluseks. 

2010. aastal sai Griffin juunioride MMil neljanda koha, 2015. aastal lõpetas U23 EMi viiendana. 2016. aastal kuulus ta kergejõustikuliidu järelkasvutiimi ja sihtis pääsu EMile, kuid vigastas kevadel odaviskes kätt. Tema isiklik rekord seitsmevõistluses on 5813 punkti.

Griffini õde, samuti seitsmevõistleja Grit Šadeiko võistleb sel nädalavahetusel mainekal Götzise mitmevõistlusel. Kuidas tal läheb, loe Postimehe blogist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles