Morgan Freeman ahistamissüüdistustest: need olid lihtsalt ebaõnnestunud naljad

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
US actor Morgan Freeman arrives for the European premiere of his latest film 'The Dark Knight Rises' in London's Leicester Square on July 18, 2012. AFP PHOTO/Max Nash
US actor Morgan Freeman arrives for the European premiere of his latest film 'The Dark Knight Rises' in London's Leicester Square on July 18, 2012. AFP PHOTO/Max Nash Foto: MAX NASH / AFP

USA elav legend Morgan Freeman on teinud teise ametliku avalduse pärast seda, kui mitmeid naised on tulnud avalikuks ja öelnud, et veterannäitleja on neid ahistanud. Freeman põhjendab seda kui ebaõnnestunud nalja või komplimenti.

Morgan Freeman sõnas: «Ma olen pettunud, et 80-aastat minu elust võib silmapilgust rikutud saada. Ma ei leia, et on õige võrrelda kohutavaid seksuaalseid rünnakuid ebasobivate komplimentide või huumoriga».

Freeman vabandas uuesti ja ütles, et ta kavatseb seda teha kõikide ees, kelles ta on ebamugavust valmistanud, ükskõik kui kogemata see ka poleks olnud, kirjutas TMZ.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles