Kaaluvõitlust pidav Madli Vilsar näitab end taas bikiinides (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madli Vilsar
Madli Vilsar Foto: Instagram

Lõpuks on käes suvi ja Kanal2 ilmatüdrukud on taas bikiinides. Madli Vilsar jagab sotsiaalmeedias endast kuuma kaadrit nappides bikiinides ja arutleb oma «paksuse» üle.

«Ma ei ole kunagi varem sellises kaalunumbris ekraanil ja bikiinides käinud ja tabasin ennast mõttelt, kas minu «paksus» mõjutab kuidagi seda kui hästi ja ilmekalt ma suudan teksti edasi anda või kui elavalt kaamera ees olla?» kirjutab kaunitar.

Fännid leiavad, et Madli näeb kaunis välja. «Sinu kaalul ja kehal ei ole mitte midagi viga. Sa oled täiuslik just nii nagu sa oled,» kiidab üks. «Elu ei seisne numbrites kullake. Elu on emotsioonid!» teatab teine.

Madligi on nõus, et numbrid ei loe: «Kaal ei muuda seda absoluutselt. Ma olen kindlasti palju kobam ja ebakindlam olnud 15 kilo kergemana. Ükskõik kui kole see kellegi arust on leian ma, et me peaks ka Eestis olema rohkem toetavad naiste kehaliste muutuste osas.»

«Ma tean, et meie kultuuriruumis seda veel ei tunnistata, aga minu suurus ei ole eluohtlik ülekaalulisus ja pidev dieeditamine ja meeleheitlik kaalunumbri järgminine võivad olla palju ebatervislikumad tegevused,» jätkab ilmatüdruk.

«Ma tean, et ma pole väga sõnaosav, aga ma loodan, et kes te tunnete, et ei suuda vastata pidevatele kehakultuse standarditele, siis see ei ole midagi hullu.» lohutab Madli. «Sa ei ole kuidagi kehvem! Ärge tehke endale liiga ja proovige oma kehaga uuesti sõbraks saada. See on peamine! ❤️ pildilt on näha, et õige kaameranurk on samuti väga oluline,» innustab Madli Vilsar ka Eesti teisi naisi.

Tagasi üles