Lõpuks ometi! Hugh Grant abiellus enda kauaaegse kallimaga

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugh Grant ja Anna Eberstein
Hugh Grant ja Anna Eberstein Foto: CAP/PLF/HFPA/©HFPA/PLF/Capital Pictures

Briti näitleja Hugh Grant, kes oli vahepeal pikalt tuntud kui igavene poissmees, abiellus viimaks enda laste ema ja pikaaegse kallima, teleprodutsent Anna Ebersteiniga.

57-aastane Hugh Grant, kes on mänginud filmides nagu «Neli pulma ja matus» ning «Notting hill», abiellus neljapäeval 39-aastase Anna Ebersteiniga, kes on emaks tema kahele lapsele neljast. Lisaks on paar veel ühe lapse ootel.

Paar abiellus väikese tseremoonia ajal Londoni linnaosa Chelsea registreerimisametis, mis asub nende 10 miljonit naela maksva kodu lähedal Lääne-Londonis. Pärast tseremooniat tehti koos pere ja sõpradega pilti ning paar kandis sõrmes esimest korda pulmasõrmuseid, kirjutas The Sun.

Väikesele pulmapeole kohaselt kandis ka Anna tagasihoidlikku riietust. Ekstravagantse kleidi asemel kandis naine valget miniseelikut ja nööpidega pluusi.

Üks pealtnägijatest kommenteeris, et kogu üritus oli vaikne ja perekeskne. 

Vaatamata sellele oli nii noorpaar kui pulmakülalised rõõmsad ja õnnelikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles