Briti draamanäitleja saab väga noorelt isaks

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Bain septembris 2017
Alex Bain septembris 2017 Foto: Facebook

Briti draamasarjas kaasategev 16-aastane Alex Bain, kes liitus sarjaga kümme aastat tagasi, on saamas isaks ja seda enda samaealise tüdruksõbraga. 

Alex Bain, kes mängib draamasarjas «Coronation Street» probleemset Simon Barlowd, saab lapse enda keskkooli kallima, 16-aastase Levi Selbyga.

Alex andis sotsiaalmeedia vahendusel oma sõpradele, sugulastele ja fännidele teada, et temast saab isa, postitades ultrahelipildi, kui loode oli 12 nädalat vana. 

Allikas sõnas väljaandele The Sun, et ta ei tea, kas Alex on selle üle õnnelik või mitte, aga vähemalt ta ei häbene seda ja jagab uudist kõikidega. 

«Aga nii mõned inimesed ütlevad, et ta on liiga noor, et isaks saada. Kuna see on tema koolis juhtunud veel vaid ühe inimesega, siis on see uudis kõikidele parajaks šokiks.»

Alexil on praegu käsil eksamiperiood, pärast mida ta tahaks näitlemisele keskenduda. Ja nüüd ka siis lapsele.

Alex ja Levi, kes ei käi koos samas koolis, on koos olnud eelmise aasta aprillist. Levi ema paistab olevat uudisest, et tütar saab lapse, õnnelik, kuna postitas ultrahelipildi ka oma Facebookis. Naine kirjutas pildi juurde: «Kutsuge mind edaspidi vanaema Waltoniks.»

Laps peaks sündima 8. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles