Victoria Beckham ajas kaks mustanahalist näitlejat omavahel segamini

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckham
Victoria Beckham Foto: SCANPIX

Briti näitleja Thandie Newton avaldas kohalikus jutusaates, et Victoria Beckham ajas ta kunagi segamini ameeriklannast mustanahalise näitleja Zoe Saldanaga.

Kui briti näitleja Thandie Newton käis kohalikus jutusaates «The Graham Norton Show», kus jutt läks sellele, kas kedagi saatekülalistest on kellegagi segamini aetud, avaldas Thandie Newton, et Posh Spice ajas ta segamini Zoe Saldanaga, kirjutas Metro.

Näitleja Thandie Newton.
Näitleja Thandie Newton. Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

«Ma käisin hiljuti SoulCycle'i üritusel Los Angeleses ja Victoria Beckham, kellega ma olen varem mõnel korral kohtunud, oli ka seal,» rääkis Newton. «Me rääkisime omavahel juttu ja ühel hetkel ta ütles mulle: see on nii tore, et sa oled siin, kui sa oled rase. Ma vastasin talle, et ma sünnitasin enda lapse juba paar kuus tagasi. Me jätkasime rääkimist ja oli selge, et ta pidas mind kellekski teiseks. Ma küsisin temalt: kas sa arvad, et ma olen Zoe Saldana? Victoria oli sellest täielikult šokis.»

Zoe Saldana
Zoe Saldana Foto: Scanpix

Terve stuudio hakkas selle peale naerma. Thandie tunnistas, et ta oli komplimendist meelitatud, aga ei saanud sellest päris täpselt aru. 

«Mul ei olnud sellest midagi, sest Zoe on ilus naine, aga nagu päriselt? Isegi lähedalt vaadates? Ole nüüd! Ja ma olen britt,» lisas Newton.

Thandie Newton oli saates, et promoda enda uut filmi «Solo». Teised saatekülalised olid Chris Pratt, Bryce Dallas Howard ja Jeff Goldblum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles