«Tantsud tähtedega» kohtunik arvab, et kuninganna Elizabeth tahab Meghan Markle'it tappa

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jason Gardiner
Jason Gardiner Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Briti telesarja «Tantsud tähtedega» austraallasest kohtunik Jason Gardiner tegi oma Instagrami postituse prints Harry ja Meghan Markle pulmatseremooniast, solvates sellega printsess Diana mälestust.

Jason Gardineri jagas postitust, kus kuninganna Elizabeth II vaatab tõsisel pilgul Meghan Markle poole, ning postituse juures on tekst: «Kui sa plaanid autoavariid, aga siis meenub, et sa oled seda juba varem kasutanud».

Sellega vihjatakse printsess Dianale, kes 1997. aastal autoõnnetuses suri. Pikalt spekuleeriti, et printside Williami ja Harry ema tappis just kuninglik perekond, kuna neil oli Dianaga suur probleem.

 

How long do you reckon Markle has?

A post shared by Jason Gardiner (@thejasongardiner) on

See nali, aga ei läinud Jason Gardineri jälgijatele peale, ning nad avaldasid postituse osas ka oma pahameelt.

Mõned loodavad, et Jason Gardiner kaotab kellegi lähedase, et ka nemad saaksid selle üle nalja heita. Mõned solvavad mehe südametust selliste asjade üle nalja teha, kuid nii mõnelgi on ükskõik ja ütlevad, et see ongi Gardineri tüüpi huumor.

Aga see ei ole esimene kuningliku pulma puudutanud postitus, mis nii mõnegi fänni kulme kergitama pani. 

Nädalapäevad varem heitis ta nalja Meghan Markle isa Thomasi südamerabanduse osas, mille kuninganna korraldusel viis täide James Bond.

 

Congrats Megan & Harry on your big day. Heaven help the Markles!

A post shared by Jason Gardiner (@thejasongardiner) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles