Video: Brasiilia jalgpallistaar Ronaldinho abiellub korraga kahe naisega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldinho
Ronaldinho Foto: David Klein / Credit: ProSport / TopFoto/Scanpix

Brasiilia staarjalgpallur Ronaldinho, kodanikunimega Ronaldo de Assis Moreira, kavatseb augustis abielluda korraga kahe naisega.

Brasiilia jalgpallikoondise endine liige on oma Rio de Janeiro villas elanud alates möödunud  aasta detsembrist koos Priscilla Coelho ja Beatriz Souzaga, teatab news.com.au.

Ronaldinho ja ta kaks naist
Ronaldinho ja ta kaks naist Foto: Twitter.com

Brasiilia meedia teatel on 38-aastane Ronaldinho polügaamia ehk mitme vastasoost isikuga seksuaalsuhtes ja polügüünia ehk mitme naisega abielus olemise pooldaja.

Ronaldinho basseinis
Ronaldinho basseinis Foto: Stringer/Brazil / REUTERS/Scanpix

Jalgpalluri ja Beatriz Souza suhe algas 2016, kuid mõned aastad varem oli ta juba koos Priscilla Coelhoga. Väidetavalt elab kolmik õnnelikult koos ja nende vahel ei ole tülisid.

Samuti saavad naised ühes kuus mehelt «taskuraha» umbes 7200 Brasiilia reaali (üle 1600 euro), mida nad tohivad kasutada oma äranägemise järgi.

Jalgpallur jagab oma naistele ka kingitusi ning mõlema naise kingitused on täpselt ühesugused, olgu siis tegemist ehete, parfüümi või reisiga.

2006. aastal Rahvusvahelise jalgpalliföderatsiooni FIFA poolt Aasta Jalgpalluriks valitud Ronaldinho palus kahe naise kätt jaanuaris, kinkides neile mõlemale kihlasõrmused.

Ronaldinho
Ronaldinho Foto: Vitaliy Timkiv / Sputnik/Scanpix

Kolmiku paapripanek ja pulmapidu leiab aset staarjalgpalluri luksusvillas, mis asub Rio de Janeiro eksklusiivses Barra da Tijuca piirkonnas.

Ronaldinho naabriks on Brasiilia üks tuntumaid lauljaid Jorge Vercillo, kelle jalgpallur väidetavalt kutsus oma pulma laulma.

Staari õde Deisi teatas sotsiaalmeedias, et ta on oma venna polügaamsete suhete vastu ja ta ei kavatse pulma minna.

Staari kihlatud Priscilla ja Beatriz on pärit Belo Horizontest, Ronaldinho mängis 2012 – 2014  sealses Atletico Mineiro jalgpalliklubis.

Ronaldinho
Ronaldinho Foto: JORGE ADORNO / REUTERS/Scanpix

Brasiilia meedia teatel on Ronadinho alates möödunud aastast käinud avalikel sündmustel alati koos kahe naisega. Kolmik kajastab oma elu Instagramis, kus neil on 32 miljonit jälgijat.

Pariisi Saint-Germaini, Barcelona ja Milano jalgpalliklubis mänginud brasiillane lõpetas oma karjääri 2015. aastal. Ta kuulus Brasiilia jalgpallikoondisse 1999 – 2013.

Ronaldinho
Ronaldinho Foto: PAU BARRENA / AFP

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles