James Bondi produtsendid: 007 Daniel Craig ja režissöör Danny Boyle on paigas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig James Bondina filmi «Spectre» võtetel
Daniel Craig James Bondina filmi «Spectre» võtetel Foto: TIZIANA FABI / AFP/Scanpix

Produktsioonifirma EON Productions produtsendid Michael Wilson ja Barbara Broccoli teatasid, et 25. James Bondi filmi peaossa kinnitati Daniel Craig ja režissööriks Danny Boyle ning nendega on sõlmitud lepingud. 

Samas ei avalikustanud nad veel uue 007 filmi sisu, kuid arvatakse, et kuna 24. filmis «Spectre» tõmmati paljud liinid kokku, siis näeb midagi väga uut ja erilist, teatab Daily Mail.

Daniel Craig James Bondina filmis «Spectre»
Daniel Craig James Bondina filmis «Spectre» Foto: Jonathan Olley / AP/Scanpix

50-aastase Craigi jaoks on uus 007 film juba viies, milles ta Briti superagenti kehastab. Veel ei ole teada, kes on teised selles linateoses üles astuvad näitlejad. Eelmise 007 filmi Bondi tüdrukud olid Monica Bellucci ja Lea Seydoux.

Monica Bellucci
Monica Bellucci Foto: Andrew Medichini / AP/Scanpix
Lea Seydoux
Lea Seydoux Foto: Jonathan Olley / AP/Scanpix

Craig palus oma naise Rachel Weiszi raseduse tõttu võtete algust edasi lükata. Praegustel andmetel peaks uus Bondi film jõudma vaatajateni 2019. aasta oktoobris.

Daniel Craig ja Rachel Weisz
Daniel Craig ja Rachel Weisz Foto: FALOS / MEGA/Scanpix

Võtted peaksid algama selle aasta sügistalvel Ühendkuningriigis Pinewoodi stuudios.

Craig sõnas 2015. aastal pärast filmi «Spectre», et ta on valmis oma randmed läbi lõikama, kui peaks veel üks kord Bondi mängima, kuid hiljem vabandas oma väljaütlemise pärast selgitades, et ta oli lihtsalt tüdinenud ja väsinud.

Daniel Craig
Daniel Craig Foto: Leon Neal / AFP/Scanpix

«Veel Bondi kehastada? Pigem lõikan randmed läbi. Tahan oma elu ja tööga edasi minna, mitte samasse rolli kinni jääda, kuid mul ei ole veel selge, mida teha tahan. Praegu tahan puhata. Kui ma järgmise Bondi rolli teen, siis ainult raha pärast, mitte selle tõttu, et see tegelane mulle meeldiks,» sõnas Craig kolm aastat tagasi.

Produtsentide arvates moodustavad Craig ja Boyle 25. Bondi filmi tehes hea tiimi.

Daniel Craig
Daniel Craig Foto: Evan Agostini / AP/Scanpix
Danny Boyle
Danny Boyle Foto: Isabel Infantes / PA Wire/PA Images/Scanpix

Filmis «Spectre» Q-d (varustusülemat) kehastanud Ben Whishaw sõnas, et tal on hea meel Craigi üle, kes taas Bondi rolli asub ning Boyle’i üle, kelle käekiri režissöörina on väga eriline.

Ben Whishaw
Ben Whishaw Foto: Dominic Lipinski / PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Režissöör Boyle teatas mõni aeg tagasi, et stsenaristid töötavad uue Bondi filmi käsikirja kallal, kuid nii tema kui Craig annavad neile selles osas nõu.

Boyle'i  tuntakse eelkõige tema lavastatud filmidest «Trainspotting», «The Beach», «28 Days Later», «Sunshine», «Slumdog Millionaire», «127 Hours» ja «Trance»

Film « Slumdog Millionaire» kandideeris kümnele Oscarile ja sai kaheksa, sealhulgas nii parima filmi kui režissööri Oscar.

Danny Boyle
Danny Boyle Foto: Stephen Lovekin / AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles