Eelmise abielu 72 päevaga lõpetanud Kim Kardashian tähistab 4. pulmaastapäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian ja Kanye West. 2016.
Kim Kardashian ja Kanye West. 2016. Foto: Evan Agostini / Scanpix

Kim Kardashian West on kogu oma elu elanud suurejooneliselt. 2014. aastal pidas ta oma elu teised pulmad, astudes abiellu skandaalse räppari Kanye Westiga. Täna täitus paaril neljas pulmaastapäev.

Kim Kardashian abiellus 2011. aastal NBA korvpallitähe Kris Humphries'iga, kellega sõlmiti keerulised ja pisut hullumeelsed abieluvaralepingud. Kõigest 72 päeva abielus olnuna nõudis Kim lahutust. Uudis, mis Krisile väidetavalt täieliku üllatusena tuli. Üüratu summaga abielust lahkunud naine, teenis iga 24 abielus oldud tunniga üle 250 tuhande dollari. Kogu suurejoonelist pulma ja sellele jägnenud suhtedraamat tõsielusarjas «Keeping up with the Kardashians» («Kardashianide pere») peetakse osavaks reklaamitrikiks, millest mõlemad pooled võitjatena väljusid.

2014. aastal abiellus Kim mõnevõrra üllatuslikult oma kallima räppar Kanye Westiga. Pulmad peeti Itaalias, Florence'is. Naise pulmakleidi disainer oli sama, kes tänavusel kuninglikus pulmas Meghan Markle'i kleidilgi - Givenchy. Pulm kestis kokku tegelikult terve nädala, mil paar nii privaatselt kui lähedaste keskis mitmeid erilisi ja romantilisi hetki said nautida.

Kim'i ja Kanye peres sirgub kolm last: North West (2013), Saint West (2015) ja Chicago West (2018). Chicago tuli ilmale surrogaat ema abil. 

Tänase tähtsa päeva puhul avalikkusega jagatud pildi allkirjas avaldab naine oma abikaasale suurt armastust: «4 aastat möödunud ja terve igavik veel minna... Aitäh kallis, et oled mulle andnud meie perekonna ja meie eest nii palju hoolitsed. Aitäh, et mind igapäevaselt inspireerid, mul on nii vedanud. Ma ei jõua igavest ära oodata. Õnnelikku pulmaastapäeva!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles