Talendisaate kohtunik Amanda Holden: ma kuulsin mingit naist karjumas, aga siis taipasin, et see olen mina

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amanda Holden
Amanda Holden Foto: SCANPIX

Briti talendisaate «Britain's Got Talent» kohtunik Amanda Holden andis hiljuti intervjuu, kus ta rääkis kogemusest, mida ta tundis, kui tema poeg sündis surnuna.

Amanda Holden rääkis, mis valu, hirmu ja segadust ta tundis, kui tema poeg surnuna sündis. 47-aastane naine meenutas, et kui tema poeg Theo sündis surnuna, siis tundis ta nagu see oleks olnud tema jaoks kehaväline kogemus, vahendas Metro.

«Britain's Got Talenti» kohtunik rääkis, kuidas ta mäletab, et üks naine muudkui karjus ja karjus, enne seda kui ta taipas, et see naine on tema ise. «See oli kõige sürrealsem kehaväline kogemus ja ma mäletan, et ma hõikasin enda tütre nime, sest ma ei teadnud, mida Lexile sel hetkel öelda,» sõnas Holden. 

Amanda, kes selleks hetkeks võitles juba tugevate emotsioonide ja kohe-kohe murduva häälega, meenutas enda viimast hetke oma pojaga: «Ta paistis nii tavaline ja rahulik. Ma hoidsin teda oma käte vahel ja jätsin hüvasti.»

Amanda Holden tänas Briti tervishoidu, kes tema elu päästsid. «Ma ei oleks sellega hakkama saanud ilma uskumatu meeskonnata minu ümber. Minu abikaasa oli niivõrd tugev ja hämmastav, aga nad aitasid teda ka,» seletas Amanda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles